Melek63 Bol salavat-ı şerife okuyun, yürüyüş, merdiven çıkma, ada çayı, 35. haftadan sonra 5 hurma. Hastaneye gittiğimde 9 cm açıklığım vardı. Doktor biraz daha geç gelseydin evde doğuracakmışsın dedi. Şükürler olsun darısı bekleyenlerin başına 🤲
Melek63 Dkblz olmaz mı ? Bilinçli olarak geç gittim. İlk gebeliğimde 4 cm açıklıkla gitmiştim. Çabuk olsun diye suni sancı verdiler resmen bilincimi kaybedecektim. Bilerek geç gittimki kendi sancımla doğum yapayım. Çok şükürde öyle oldu
Yagmur981 Melek63 adacayini kaçıncı haftada kaç bardak içmeye başladınız birde marketlerdeki poşet adaçayı olur mu
Melek63 Yagmur981 35. Haftadan sonra 1 orta boy kupa bardağında içmeye başladım. Ben aktardan alıyordum çayı. Market ürünlerine pek güvenim yok
Skpln4660b Bende normal doğumu o kadar çok istemiştim ki hep burda hikayeleri okuyordum işte nişan geldi sancım oldu vb gibi , bebeğim 38. Hafta da başı yukarı döndü 40 m haftaya kadar ne nişan ne sancı nede döndü , genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım nasipte bu varmış demekki , hurma almıştım Meryem Ana otu almıştım hepsi duruyor 😁
Melek63 Skpln4660b Meryem ana otunu unutmuşum onuda yaptım 😊 Sizin için hayırlısı böyleymiş demekki. Önemli olan sağlıkla kavuşmak
Egekereminannesi Skpln4660b benim oğlumda sürpriz yaptı 38.haftamda ters döndü.Doktorumuz bu cumartesi karar verecek 😬
immos Melek63 maşallah ilk doğumunuzla ne kadar var arada benimde ilk doğumum suni sancı ile çok zor olmuştu şimdi de korkuyorum aynı şey olursa diye
immos Melek63 ayy sizin baya erken olmuş 🫢 muhtemelen oda kolaylaştırmıştır ☺️ Benim 36 ay olacak tam 3 yaş ama tek duam hayırlısıyla kolay ve sağlıklı bir doğum olması bir travma daha yaşamak istemiyorum ☺️