beybito27 bbse Adet olmam gereken günde ilk testi yaptığımda sonuç negatif çıktı. Ardından 6 gün geciktim. Yani 6 gün arayla yaptığım ikinci testte bebeğimi öğrenmiş oldum. Gecikmeyi beklemek gerekiyormuş demekki
dtml Kimyasal gebelik geçirdiğimde adetten 7 gün önce idrar testinde çıkmıştı. Kötü sonuçlanınca adetim geçmeden test yapmam diye yemin ettim bu ay 5 gün gecikince yaptım ve pozitif.
arirangg bbse Adet günün ne zaman canım. Ben her halükarda adeti beklerim. Eğer kan vereceksem en az adet gününü beklerim, kaset test için de 3 gün gecikmesini. Senin adet günün ne zamandı
Melike_nur53 bbse günüm geçmeden yaptım erken gebelik testlerinden çünkü az çok tahmin etmiştim hamile kaldıgımı 10 gün falan sonra yaptım çoooooook silik bi çizgi çıktı betam 26 idi düşün okadar erken anladım dr bile şaşırdı 🤭
dtml bbse Ağustosta kimyasal gebelik yaşadım adet tarihim 1 eylüle denk gelmişti. Ekimde tekrar adet oldum normal zamanında. Bir daha da adet olmadım zaten hamileyim şu an
Momtheangel bbse adetime 2 gün vardı test yaptım yani dün çift çizgi gördüm bugün kan verdim 355 çıktı değerim🥰
Deletedmom_15 kubraselcuk sen kesin görürsün o zaman canım 🥰 hayırlı olsun ben aynı gün 41le öğrendim çünkü 😅
kubraselcuk Deletedmom_15 herkeste farklı oluyor galiba canım döllenme zamanına göre hepimiz sağ salim kucağımiza alalım 🙏