Yarensgr Berenibeklerken gittim 15 gün dinlen bol su iç dedi doktor hap verdi 15 gün içinde kanama olmazsa bi sorun yok demekmiş inşallah olmaz herkes saglıcakla alsın evladını kucagına inşallah ❤️🙏
Nazli-61 Yarensgr yok yok rahat olun hiçbişey olmayacak Allah’ın İzniyle bende 5 aylık hamileyim biz güçlü olalım onlar daha güçlü olacak onlara o gücü verecek olan biziz,sonra onlar bize o gücü verecek sevgileriyle inşAllah🥰annesi mutlu olsun ki bebekte mutlu olsun güçlü olsun 💝
Yarensgr Nazli-61 inşallah canım ya sağlıkla kucagımza alırız inşallah ilk gebelik olunca insan herşeyden korkuyor 🤍cinsiyetiniz ne sizin 🥰
Pijamaskeliler Yarensgr kanama nokta kadar bile olsa çok önemlidir bazen birşey çıkmaz bazen çıkar iğne ve fitil verirler ole durumlarda cabucak gidilmeli
Yarensgr Pijamaskeliler ilk gebeligim bilinçsizim birazda hareketleri normaldi kendimi öyle rahatlattım ama burdan yorumlar alınca hemen gittim
Rapunzel3846 @“Yarensgr”# canım bu 15 gün içinde kendini yorma, çok ani hareketler yapma, dinlen bol bol..
Hsrtt Yarensgr evet benim fe çok soluk oldu renk pembeydi böylr ben de korktum sonra doktora kontrolde dedim normal olduğunu söyledi bebek yeni olduğu için yerleşme kanaması mı oluyomuş sanırım çok az
Yarensgr Hsrtt bana normal degil dedi aslında hiçbir kanama normal degilmiş hemen kontrole gelinmesi lazım dedi cok şükür bişey cıkmadı 15 gün içinde de tekrarı yaşanmaz inşallah 🤍
Nazli-61 Yarensgr benimde ilk valla elimden geldiğince serin kanlı olmaya çalışıyorum ama aynı dediğin gibi içten içe insan tedirgin oluyor valla aynen öyle bitanem sağlıkla gelsinler 💝 benim kızım olacak senin 🌸🥰
Yarensgr Nazli-61 ikinci nasip olursa inşallah ona bilinçli oluruz 😂yarıladık yolu çok şükür benimde oğlum olacak 💙
Mavikalem Yarensgr ☺️ iyi iyi sevindim canım çok dikkat etmek lazım. Uzun süre ayakta kalma ağır iş yapma . Karnında büyüsün inşallah bebeğin kuvozde çok zor oluyor. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah