Drysmsn sutlukahvee 5 yıldır kahve makinası kullanıyorum çok güzel oluyor mısafırlerım de çok sevıyor hatta Arzum okka mınıo marka ben memnunum yıllardır
catandgirlmom sutlukahvee çeyizime asla almıcam dedim almadım hediye geldi 😂 iyi ki gelmiş valla çok kolaylık ve çok güzel yapıyor
boze94 sutlukahvee homend pottoman kullanıyorum ben şahsi fikrim en iyisi olduğu yönünde gayet güzel hızlı yapıyo kahveyi
boze94 sutlukahvee oluyo canım olmaz mı merak etme bende sevmem köpüksüz kahve hiç kaç kişilik yaparsan yap hepsi köpüklü oluyo
Mucizebebek2 sutlukahvee bence değer özellikle çocuklu evde lazım kahveyi makinaya koyuncu kızım hep ağlardı unuturdum tasardi sonra bu yenilerden aldım benim için büyük kolaylık kahve seviyorsanız alın
boze94 sutlukahvee 5 fincan rahat çıkıyor canım normal kahve fincanı ile kalabalıkta hayat kurtarıcı valla
sutlukahvee boze94 Baya iyimiş sitesine baktımda indirim de varmış kaçırmadan almak lazım o zaman çok teşekkür ederim cevapların için 💖
ozlemshnnn sutlukahvee iyi ki almışım dediğim şeylerden bir tanesi. pratik ve gayet güzel kahve yapıyor. koy kahveyi cezveye bas düğmesine bitti gitti.
sedamom00 sutlukahvee kahve makinesi yerine bakır cezvede daha güzel oluyor 3 aydır bakır kullanıyorum hergün onla yapıyorum kahve makinesini Boş boşa almişim diyorum ondaki Lezzet makinede yok 🤤🤤2 sene önce almıştım kahve makinesi 230 TL şuan 1 bin TL
Zynpbr00 sutlukahvee Benim kahve makinem sadece 3 fincam yapabiliyor tek seferde misafire kullanamıyorum. Közde türk kahvesi seçeneği var onu çok güzel yapıyor. Olsada olur olmasada olur bence
Silalp_26 sutlukahvee çok kolaylığı oluyor ama arzum almayın sakın ben çok pişman oldum doğru düzgün köpüğü olmuyor kaç çeşit kahve aldım denedim yok
Prenses34_annesi sutlukahvee Bende karacanın kahve makinesi var böyle bir şey görmemişim maşallah köpüklü ve güzel yapıyor seçenekleri de var közde ve sütlü içecekler özelliği de var 🥰