Cansu321 Resimi yükleyebildim mi bilmiyorum ama dün doktora gittik rutin kontrol için ve resimi yan çevirin boynunda böyle yuvarlak yuvarlak bişeyler var sizce o ne bu arada 18+3 olduk hala cinsiyet öğrenemedim göstermiyor maalesef 😇
guzelanne01_ Cansu321 bence erkek hatları kemik yapısı erkeğe benziyor nub teorisine göre öyle hissettim
Mucizebebek2 Cansu321 burda bana o kadar insan kız demişti erkek olduğunu öğrendik ben sizin bebeginizide erkek hissettim nub teorisine inanmıyorum ben
guzelanne01_ Bta sizin kıza benziyor tamda görseli net değil Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin
Emineramazan Bta Çok anlamam ama bnm de buna benziyordu kız 🤗🥰 Rabbim gönlündekini sağlıklı şekilde versin inşallah cnm 🤗
Cansu321 guzelanne01_ teşekkürler boynunda farkediyorsanız yuvarlak bişeyler var sizce nedir onlar ben anlayamadım bi türlü de
Bta guzelanne01_ âmin inşallah tsk ederm bi oglum var gönlüm bitanede kiz olsn istiyor tabi ilk başı sağlıklı ols da
Bta Emineramazan Ay inş sağlıklı olsnda :) ama hareketlerini sağımda hissediyorum oglumdada sağda hssetmstm bakalim yarın gidicez söylerse doktorumz
Cansu321 Mucizebebek2 hayırlı sağlıkla doğsunlarda inşallah dün bi boştu arası sonra bişey belirdi tekrar kayboldu emin olamadı doktor da bidahaki geldiğinde dedi aralığın 13 ünde net öğreniriz inşallah ☺️