Begum-yktnvr4 Leylalyla Çok geçmiş olsun baya yüksek cıkmıs benim açlığım 90 çıkmıştı direk diyet önerdiler ve ölçüm yapmaya başladım. Normalde açlık 95 altı isteniyormus benim öyle olmasına rağmen doktor yüksek demişti ve kahvaltılarım 140 üstü cıkıyordu 1 dilim ekmek 1 parça peynir yememe ragmen insüline başladım sabah akşam. Ama sabahları yine yüksekti simdi insülin dozu arttırıldı düzene girdi bebektede bi sıkıntı yok cok sükür. Sizinde insüline başlayınca düzelir sıkmayın canınızı
Niloyumben inci_230911 girer merak etmeyin özellikle 28 ve 32 haftalar arası kritik bir dönemmiş sona doğru zaten daha yükselmiyormuş. Benim de mesela bu haftalar düşüşte 33 e girdim.
Leylalyla inci_230911 bizde doktor 3 hafta onden gidiyor dedi ama bu hafta aralığında böyle olması normal falan dedi. Bizde şüphelenmedik hic sonra tahlillerde bi baktık şekerim fırlamış. Banada insülin başlatıyorlar bugün. Birde diyet listesi verdiler ama yesem bile aç kalıyorum. İnşallah sağ saglim bebeklerimize kavuşuruz canım 🙏
inci_230911 Leylalyla aynı diyet listesi benide aç bırakıyor 15 günde 3 kilo verdim. Ama şeker düşmesi insüline başladım yeni inş faydası olur
Leylalyla Mervebozo bi dahiliye veya endokrinoloji doktoruna gitmelisin canım bana öyle soylediler. Bugün gittim sağolsunlar herseyi ince ince anlattılar. Ayrıca devlet hastanesine hamile olduğum için randevu almadan gelebileceğimi de söylediler.
Leylalyla Melifarslan amin inşallah canım. Valla bende korkuyorum bebegime bisey olacak diye bakalım insüline baslayacagim inşallah sag saglim kucağımıza alırız yavrularımızı 🙏
Sedam42 yanikkozaanne canm iki gundur deniyorum takip ediyorum mesela simdi aksam yemegi yedim karnibahar patatesli filn ustune bi yemek kasigi. Nar eksisi olctum 1 saat sonra 100 cikti bar eksi ictigim zaman dengeli cikiyor onu farkettim icmeyerek ilac denedim yuksek cikti surekli her yemek sonu bi kasik icicem bakalm takip etcem deneyin sizde banada yazin olurmu merak ettm
Betul2626 Sedam42 Tatlı kaşığı mı içiyorsun ve marketten aldığın %100 nar ekşisi mi? Ben yükseltiyor diye biliyordum çünkü
Sedam42 Betul2626 evde cogkofte yaninda gelen kucuk paketlerde vardi onlarda denedim canim 😀yarin alcam attarda ev yapimi olsa daha iyi olur galiba bakicam
Betul2626 Sedam42 Onların içinde yüksek miktarda aslında şeker glikoz var çok şaşırdım gerçekten 🤷🏼♀️
Sedam42 Betul2626 banada kac kisi demisti dene dengeliyor diye deneyince sasirdim sizde deneyin bana yazin yani ben faydasini gordum sizde nasil olur bilemm
Elifk- Normalde hazır nar eksileri glisemik indeksi yüksek olduğu için şekeri yüksek çıkan kimseye önerilmez ve ilk yasaklanan şeylerden biridir. Bence riske atmayın, anlık duzelttiginizi zannederken sonraki öğünlerde yukseltebilir.