Sevval0308 Hanımlar yemeğe kekik katacagim bir sorun olmaz dimii kekik sakıncalı diyorlar ilk aylarda ama hep çayı olarak geçiyor yemekte biraz kullansam sorun olur mu
gizemkarla Sevval0308 ilk defa duydum böyle birşeyi Allah askına yapmayın ya hamılelık hastalık degıl normal gunluk yasantınıza devam edıp yıyıp ıctıklerınıze devam edın. Ben hıcbırseyı kısıtlamadım herseyı dozunda yedım ıctım haftaaya dogumum var hersey cok saglıklı cok sukur
Merverg Sevval0308 canım 1 2 tatlı kaşığını geçmediği sürece tüketebilirsin fazlası sakıncalı rahim hareketlerini artırdığından dikkatli kullanmakta fayda var🌸
Sevval0308 gizemkarla canım neden yadirgiyorsun bu platform bunun için soracağız öğreneceğiz konuşacağız yani ben anneme teyzeme vs de sorabilirdim ki kendimi hiç sakinmiyorum ama burada sormak istedim.size de bebeğinize de hayırlı ömürler diliyorum sagolun
Asmine Canım herseyı az mıktarda ben kullandım kılolarca yıyıp içmediğimiz sürece bir sorun olmaz Allahın izniyle ayrıca anlıyorum sormanı o kadar normal ki bende cok endişeleniyordum halada öyleyim afiyetli vaktiyle gelen doğum dilerim sizlere🌸
efeduru Sevval0308 doktor bile kekik maydanoz yasakliyoken burdakilerin bana bir sey olmadi dedigine bakma sen yadirgayanlarida umursama 😘
Ays19Ays Sevval0308 yemeklerde az kullanıldığı için bişey olmaz ben her zaman kullanırım ama kekik çayını içmeyin ne olur ne olmaz😊
Sevval0308 Ays19Ays yok zaten regl olamadığımız da içerdik kekik çayını onu içmem yemeğe tek kattım teşekkür ederim