Tufu Adet oldunuzmu yada test yaptinizmi bat 12 ama hala olmadim arada gecikir ama bu sekilde nadir gecikmistir 4 yildir evliyim umutlanmakta istemiyorum
mommyinthefuture Tufu Benim de 11 kasımı. Pazartesi kan verdim negatif çıktı. Hala olmadım. İlk defa böyle gecikti. Doktor cumartesiye kadar bekleyelim dedi. O gün kan vericem yine. Yoksa yine bu sefer söktürücü yazıcak. Benim de 2 yıldan fazladır. Test yaptın mı?
Ednur Tufu canım benim reglimden tam 5 gün geçti ve hcg 11.88 çıktı. bende düşük derece diye korkuyorum ama galiba ikimizde aynı şekilde daha çok yeni hamileyiz
Tufu mommyinthefuture dun test aldim ama ben czaci stript test verdi hic kullanmmistim biraz beceremedim gibi ama bi golge varmis gibi oldu elime alica kagit gibi cubuk zaten bi anda bozulma basladi emin olamadim bugun yapcaktim yine beklimm dedim bu gunde olmazsam evde bi test daha var onu yapcam bakalim insAllah sanada banada isteyen herkesede nasip eder raabim 🤲🏻🤲🏻🥲
Ednur Tufu ben test yaptığımda 2 tanesinden erken gebelik testi çıkmadı 2 gün önce tekrar yaptım çok silik çıktı çünkü daha çok yeni
mommyinthefuture Tufu Amin inşallah. 🤲🏻Kaset test strip teste göre daha pratik. Diğer testte pozitif görürsün inşallah 🌹Haber ver yaptıktan sonra. ☺️
Tufu Ednur az once acik kirmizi kan geldi adedersin tuvaletimi yaptiktan sonra farkettim 🥺 sökülüyorum galiba Rabbim sana saglicakla kucaina almayi nasip etsin insAllah
mommyinthefuture Tufu Dağılmış biraz. Yarın kanama devam etmezse tekrar Bi test yap istersen. Buna bakıp net birşey söylemek güç.