Feride_eymen2 Feride_eymen2 mhrsden perinatoloji bolumunu secin hastane olarak sisli cemil Taşçıoğlu hastanesinde randevusu aratin cikiyo
Bebegimmveannesi Feride_eymen2 ben baktığımda sürekli yanında detaylı ultrason yapılmamaktadır sadece riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor sizde öyle birşey çıkmadı mi acaba ben bulamıyorum da
Kubra-ulas ABoyAndTwinsBoysMoms Zeynep Kamil hastanesi Lütfiye hanım. Daha iki gün önce oradaydım müthiş bir doktor çok ilgili. Özelde bile öyle ilgilenen yoktur eminim. Ayrıca hemen randevu bulabilirsiniz. Ben randevu alırken sıkıntı yaşamadım
ABoyAndTwinsBoysMoms Kubra-ulas öncesinde takip ettiğiniz doktor tarafından oerinatolojiye yönlendirme yapılmadı gerektiğinden sanırım Zeynep Kamikde önce gebe olarak muayene olmak gerekiyor. Direk çıkmıyor çünkü. Ulaşamadım..
damlassu Kubra-ulas şu an randevu gözüküyor evet ama detaylı ultrason ve ikili tarama hizmeti verilmemektedir diyor. Bi sıkıntı olur mu alsak? Siz randevu aldığınızda da bu şekilde yazıyor muydu?
Nrnkrtl12 Feride_eymen2 Asla önermiyorum Ben 32 haftalık gittim bu bebek gelişmemiş deyip yatış verdiler kabule tmedim yatışı Farklı başka doktorlara gittim öyle bişey yok dediler Bilinçli olmasam bebeği almaya kadar gidecekti mevzu
nazsenturk-60 Kubra-ulas kadın hastalıkları ve doğum seçip alttan 2 düzey usg 20-24 hafta alanini seçiyorum çıkmıyor nerde yanlış yapıyorum acaba
ABoyAndTwinsBoysMoms Balcan Ben geçen hafta arayıp sormuştum. O şekilde fiyat verdiler. Özellere göre daha uygundu ama devletle kıyaslayınca yine çok tabi :)
Prenses34_annesi ABoyAndTwinsBoysMoms Ben Sultangazi medigold özel Sultan hastanesinde yaptırdım 600₺ ye🥰
Kubra-ulas ABoyAndTwinsBoysMoms evet ben oraya doktorumun yönlendirmesiyle gittim. Numune hastanesinden sevk edildim
Prenses34_annesi ABoyAndTwinsBoysMoms muayne ayrı canım muayne 240₺ sonra perinatoloji katına inip gün alıyorsun oda 600₺ toplam 840₺ verdik ama gayet çok memnun kaldım 🥰
ABoyAndTwinsBoysMoms Prenses34_annesi Prenses34_annesi orayla da bir görüşeyim o halde . Teşekkürler 🙏🏻 😊
Balcan ABoyAndTwinsBoysMoms Çoğul gebeliklerde farklı oluyo ücret evet. Allah yardımcınız olsun, sağ salim kavuşun inşallah :))
Lunaaa92 ABoyAndTwinsBoysMoms Fehmi yazıcıoğlu, Kağıthane’de 1 ay önce 900₺ di, çok iyi bir doktor öneririm
ABoyAndTwinsBoysMoms Kubra-ulas ben de Bezmialem takipliydim beni bezmialem ana binasında Prof.a yönlendirdiler ama sistemde görünmüyor. Randevu da alamadım o yüzden :( Sanırım tekrardan gitmem gerekiyor ancak Bezmialemde Prof. Ücretleri de özel gibi 🙃