1fatma_nurr Kızlar dollenmedenadet ağrısı gibi bir ağrı oluyormu şuan bende öyle oluyor ama geri geçiyor sürekli bir ağrı değil bide çok hafif kahverengi leke gelmiş adet günümde yaklaştı ama adet öncesi de öyle bişey olmus ola bilirmi
Gizomemo 1fatma_nurr bende de öyle oldu adet günüme 6 gün kala kahverengi lekelenme oldu 3 kere peceteyle sildim tuvaletimi yaparken gelmiyordu sadece peceteye geliyordu birde sol kasık ağrım oluyordu onun dışında reglimi geçince test yaptım iki kere çift çizgi gördüm şükür tam 5 haftalık hamileyim işte şuan 2 hafta sonra kalp atışı duymaya gidicez❤️🥰
1fatma_nurr Gizomemo cok sevindim canım benim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ♥️ bakalım bizde
Gizomemo 1fatma_nurr amin darısı inşallah başınıza tatlım bu duyguyu herkes yaşasın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🤲🤲
ozg011 Bende şuan aynı durumladi yaşıyorum 27 ekimde rahim filmi cektirdim şuan adetime 5 gün var 2 gün açık pembe bugün kahverengi lekelenme oldu
1fatma_nurr ozg011 benim 1 gün var yani gecen ay 17 olsum bu ayda 17 olursam eger bilmiyorum da belki normaldir sevinmek de istemiyorum hemen 😁