sutlukahvee o hazır soslular yerine düz makarna gibi satılanları alıp sosunu kendin yaparsan evde tüketmende bir sıkıntı olmaz noodle dediğin şey özünde makarna bildiğimiz o hazır soslar sıkıntı içinden çıkan
Prenses34_annesi sutlukahvee aynen canım doğrudur ama markete gittim geldim ve almadım başardım nefsini yendim 🤣
Eddakayaa Prenses34_annesi sabahtan beri deli gibi canım cekiyo gidip almaya üşeniyorum bide üstüne bunu okudum iyice körili noddle kokusu burnuma gelmeye başladı 😂😂 vallahi ben herşeyi yiyorum içiyorum sonra geceleri vicdan azabıyla uyuyorum ama şükür 36+0olduk birşey olmadı asla boğazımı tutmayı başaramadım 😂
Prenses34_annesi Eddakayaa ahahah Allah iyiliğini versin ya bazen evet oluyor dayanamayıp yediğimiz şeyler bunlar gayet normal ama kendini zapt edebiliyorsa zaten sıkıntı yok mesela bende uzun süredir cipsi yemiyordum bugün yedim yani sık sık tüketmeyin uzun süre sonra tüketildiğinde birşey olacağını sanmıyorum 🥰
Eddakayaa Prenses34_annesi ben dozu hiç ayarlayamadım hamileyken daha pis boğaz oldum 😂 50küsür kilo ile hamile kaldım şuan 76 kiloyum ve hala hobiligirtlak yiyorum. Siz iradenizi bozmayın gerçekten bikere bozunca önüne geçilmiyor 😂
Burcumus Prenses34_annesi 35+6 haftalık hamileyim hamileliğim boyunca 4 kere falan yedim sıkıntı olmadı çok şükür 🤗
Prenses34_annesi Burcumus aynen bende diyorum ya birşeyi çok fazla ard arda tuketmedikten sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum uzun süre sonra bir kerelik de olsa yenilebilir bence 🥰