Prenses34_annesi Kızlar ben gebelik öncesi noodle çok tüketiyorum ister istemez yurtta kaldığım için eğtim yerim eve uzak olduğu için işte sağdan soldan noodle kısır yapar vs vs duyumlar söylentiler dönüyordi etrafımda fakat noodle’a kadar kısır yapan daha neler var Rabbime şükürler olsun ki 27+ 4 günlük hamileyim neyse gelelim asıl soruma gebeliğim boyunca hiç tüketmedim en fazla bir kere tükettim canım çok çekiyor yine aynı şekilde bir seferlik yesem birşey olur mu ?
nez10 Prenses34_annesi yemem onu içnde ne olduğu belli değil valla videolarda gördüğüm seylerden snra
MinnieMouse Prenses34_annesi ben bir kaç kere yedim 8 aylığız toplamda 4-5 defa yemişimdir 😕 devamlı olmadığı sürece sıkıntı yok bence. Ama bence 🤗
Prenses34_annesi EmineDefneGokce valla yemeyecem niyet ettim ama ne bileyim Allah’ım dyaanma gücü ver yarabbim 🤣🤣
EmineDefneGokce Prenses34_annesi kuzum normalde hiçbirimiz öyle sağlıklı şeyler tüketmiyoruz bazen ister istemez ama noodle çok çok ayrıymış Bi video izlemiştim miden bulanmasın ama uzak durmak iyidir
Prenses34_annesi busraninprofili kız eşim kurabiye istedi bir eksik vardı marketten al istediğini dedi tabi ben bir coştum aklıma noodle geldi direk sonra korktum tedirgin oldum ahaha ne yiyecem 🤣🤣🤣
Selinm1 Bence 1 kere yiyin, yediklerime dikkat etmeye çalışırım çok sağlıklı olmasa da aklınızda kalmasın doğumdan önce yemezsiniz bir daha
Prenses34_annesi Selinm1 yok bacım yemiyecem tutacam kendimi rabbim sabırlar versin herşey evlatlar için anayız biz kendimi böyle motive edeyim bari🤣
teacherozlem Prenses34_annesi aman nesini canınız çekiyor çok tuhaf bir tadı ve kokusu var yap spagetti ye misler gibi
Hira_46 Prenses34_annesi ama bazen insan hamiel iken aserdifi en sevmediği bişi de oluyor bence o asermeniz gitsin diye tek seferlik bişi olmaz o sık olsa neyse dersin ama bir kereliğine bişi olmaz
Prenses34_annesi EmineDefneGokce aynen yemicem pozitif düşüncem kocam helede işten evde çiğköfte yoğurur kendimi böyle avutacam olsun 🥰🤣
EmineDefneGokce Prenses34_annesi kız banaaa çiiiğkçfte demeeeeeeee dünden beri canım çekiyooo ahhahaha
Honeymom17 Benimde canim jelibon cekiyodu dun 1paket yedim cok sagliksiz ama canim asiri cekiyodu ve ilk defa dun yedim,bide kola ictim ama bidaha yapmicam.sirf nefsim cektigi icin yedim 1kerelikten bisey olmaz umarim🙏🙏
Prenses34_annesi Honeymom17 ben şöyle söyleyeyim normalde içecek olarak ayrana çok bayılırım her yemeğin yanında yerim her şey de yakıştırırım ama normalde kolaya da zaafım var ama hamileliğimde bir kere bile ağzıma sürmedim şu an 7 aylık sürdüysem bile bir bardak bile değil belki minik bir yudum o da gazsız 🥰
Prenses34_annesi EmineDefneGokce kız bacım Bizim canımız her şey çekiyor bu biraz psikolojikmen sanırım insan aslında aşerme değil de her gördüğünü de istiyor biraz ne yapalım yavrularımız doğana kadar bir şeyleri idare etmek zorundayız Yeter ki onların sağlıkları iyi olsun onlar iyi oldukça biz de iyi oluyoruz 🥰
Prenses34_annesi Hira_46 doğru diyorsun canım tabii ki de bu da senin görüşün olabilir ama ben yemeyeceğim yine de ama yine de teşekkür ederim 🥰