Bervinnur Benim çocuğum var 18 aylık o 3 yaşına girene kadar getirmem diyordun dün test yaptım pozitif çıktı sürpriz oldu yani 😅😅
Melek0606 Bervinnur 15 aylık oğlum war 13 haftalık hamileyim 2 ay şokunu atlatamadım ama alıştım artik 🤣
Ceydabm İkinci çocuğu asla düşünmeyen ben 🤭 6 sene sonra hamile kaldım sürpriz oldu gerçekten.ama çok mutluyuz tabiki Allah sağlıkla kucağımıza almayı,hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin hepimize 😍
momysss Lylaars çok sık yapmıyorduk canım haftada bir belki ama geri çekilmeyle korunuyorduk korunamıyomuşuz. İlk bebeğimizden önce 2 yıl bu yöntemle korundur hiç bişey olmamıştı
mimaranne06 Bervinnur 15 aylık oğlum var 12 haftalık hamileyim. Eşim korunurken hamile kaldım. Ertesi gün habı da aldım. Ama demek ki olacağı varmış.
Lylaars mimaranne06 hamilelik cok guzel bir duygu acikcasi birde kızım olsa sağlıkla nasil sevinirim )))
Bervinnur mimaranne06 benim çok garibime gidiyor gerçekten alışamadım oğluma üzülüyorum aslında sanki ona ihanet etmişim gibi geliyor 😂😂
mimaranne06 Lylaars inşallah gönlünüzce olur.İlk gebeliğim çok sıkıntılıydı. Bebek düşünmüyordum o yüzden. Ben erkek annesi olarak erkek istiyorum tekrardan. Doktor da erkek gibi demişti. Pazartesi bir daha gidicem merak ediyorum ben de.