Sule_123 Aht___ Ben koymadım canım hatta henüz almadım da doğumdan hemen sonra takmayı düşünmüyorum bir hafta felan sonra kullanmaya başlarım galiba vücudum kendini biraz toplasın istiyorum bebek çıktıktan sonra karnını birden o dapdar korseniz içine sokmak bana saçma geliyor
Edafmo Aht___ ben henüz çantayı hazırlamadım ama koymayı planlamıyorum. Sezeryanda zaten hemen kullanım olmuyor dikişler biraz kendini toparlayana kadar. Normal doğumda da insan kendine gelene kadar hastaneden çıkış oluyor zaten gereği yok bence
Aht___ Sule_123 ama işte bir hafta geçerde karnım sarkık kalırsa diye düşünüyorum ben aslında s beden tayt korse gibi sıkıyor onu koymayı düşünüyorum acaba olurmu
Esrakaratepe Sezeryan olacağım için koymadım ilk haftalarda doktorlar önermiyor iç dikişlerde rahim kendini toparlamadan korse takılırsa büzüşme olup yanlış kaynama olabiliyormuş Buda sonraki ameliyatlarda sorun yaratabiliyor demişti ilk doğumumdaki doktorum.
Aht___ Esrakaratepe benim ki suan ilk gebelik normal doğum olarak ilerliyoruz sezeryan olursa zaten o acıyla korse felan aklıma gelmez muhtemelen
Edafmo Aht___ Allah inşallah nasip eder, zaten 1 gün bekleyip çıkarıyorlar boşuna kalabalığa gerek yok. Yine de siz bilirsiniz tabii🥰