busraylcn Merhaba anneler 15. Haftalık hamileyim doktorum vitamın ve demir ilacı verdi sizler kaçıncı haftada hangi ilaçları kullandınız acaba benim doktorum decavit gynoferon ve coledan d3 damla verdi
1Gunes busraylcn gyno ferro bende kabızlık yaptı ve vücudum hemoroid atti kendinizi bu süreçte takip edin kabızlık yaparsa doktoranızdan farklı ilaç isteyin.
1Gunes busraylcn ben şu an 4 tane ilaç kullanmıyorum demir ilacı magnezyum ilacı d vitamini ve folikasit
ZeynepNilDuran busraylcn 6. Hafta hamile olduğumu öğrendiğimde elenatal 1 vermişti daha sonra elenatal 2 kullanmaya devam ettim. 4. Ayda gynferon verdi onu kullanıyorum.
Kayramomm busraylcn banada 12. Haftada demir ilacı ve omega 3 vitamini verdi degerlerim düştüğü için o haftada başladık
busraylcn 1Gunes bende bir sorun yaratmadı şu ana kadar siz kaçıncı haftada başladınız acaba ben folik asit kullandım bitti ondan sonra yazdığım ilaçlara başladım
1Gunes busraylcn folikasit dediğim içinde omega vitaminler vs var en baştan bu yana kullanıyorum. Diğerlerini 20. Haftada yazdı doktorum. Gynofero ’yu 16.haftada yazmıştı ama kabız yaptı ve hemoroid attığı ilacım değiştirdi.
busraylcn 1Gunes bende 15 haftadayım acaba erken mi başladım diye düşündüm bazende doktor yazdı sonuçta bir zararı olmaz diye düşünüyorum
1Gunes busraylcn yok kuzum zaten gebelik ilerledikçe bizim vitamin demir haznemiz de tükeniyor o yüzden çok iyi zamanda başlamış.
busraylcn 1Gunes ya çok teşekkür ederim başka annelerle aynı şeyleri paylaşıp böyle konuşmak rahatlatıyor biraz da olsa umarım hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız 🌹
busraylcn ZeynepNilDuran bende şu an onu kullanıyorum ek olarak decavit ve coledan d3 verdi internetten genelde vitamin ve demir takviyesi 20. Haftadan başlanıyor yazınca biraz tereddütte kalarak içiyordum
1Gunes busraylcn kuzum bebekler 12.haftaya kadar bizim vitaminlerimizi emiyor bu sebeple olası eksiklik olmasın diye erken verilebiliyor. Belkide tahlil de değerlerinizin birazcık düştüğünü görmüştür falan o yüzden de vermiş olabilir. Cunki hamilelikte tüm değerlerimiz düşüyor.
busraylcn 1Gunes doğru tabiki yorumlarınız için teşekkür ederim görüp duyarsız kalmayıp yazdığınız için çok sağ olun
busraylcn Kayramomm yani benim değerlerim normaldi yinede verdi kullan dedi yani doktor olunca vardır bir bildiği diyoruz ama yinede böyle aynı durumu yaşayanlara da danışmak istedim