Alpinannesi__ Hanımlar Erzurum’da hangi hastanede detaylı ultrason yapılıyor ve sıra nasıl almam lazım
Alpinannesi__ Zumra_elif61 buhara hastanesinde detaylı ultrason yapılmıyor diye duymuştum şehir hastanesi yada araştırma da yapılıyormuş sanırım
KumsAlyaa Zumra_elif61 detaylı ultrason yapıyorlar mı Buhara’da ben Fatma Aydın’a gidiyorum beni Hastane dışında başkasına yönlendirdi
KumsAlyaa Alpinannesi__ şehir hastanesini tam bilmiyorum canım ama evet araştırmada yapılıyor ama sıra almak biraz sıkıntılı kaçıncı haftadasın ben tanıdık vasıtasıyla zor sıra buldum aldım
Zumra_elif61 KumsAlyaa yapılıyor canım perinatoloji vardı iki sene önce gitmiştim ben arayınca sor bakalım
Zumra_elif61 KumsAlyaa ben suan 5+5 günlüğüm ama önceki hamileliğimde gitmiştim Gül Demet hanıma Buhara hastanesine
Alpinannesi__ KumsAlyaa 16.haftamdayım şuan hocalara gidince kendileri yapıyormuş diye biliyorum bende ücreti karşılığında geçen sene 350 liraymış bu sene de 400-500 arası olmuştur sanırım atakan hocayı öneriyorlar ona gidince kendisi detaylı ultrason yapıyormuş
KumsAlyaa Alpinannesi__ ben bugün üniversite araştırma hastanesine gittim 10 dk sürdü ya da sürmedi canım ve maalesef kızım yüzünü de göstermedi özele mi gitseydim diye düşündüm ama fiyatlar uçmuş o yüzden emin olamadım