Suheda_4406resul Ben dün gittim hastaneye 12+4 üm şuan doktor diğer aya söylerim dedi bence gordude kesin bişey demek için bir ay daha bekletiyor.
Ksk1912 Suheda_4406resul Merhaba bende dun gttım 12+3 banada söylemedı kesin olması ıcın 1 ay sonra dedı 🤲🧿 sağlıkla alalım kucagımıza bır ay daha beklerız
Piaaa Suheda_4406resul ben de 12+4üm bugün gittim iki ayrı ultrasona girdim ikisi de söylemedi özellikle sordum. Daha çok küçük belli değil bu cihazlarla görülmez dendi🥲
Suheda_4406resul Piaaa onlarda kesin birşey bilmiyorlar tahmin ediyorlar bir yandan doktorlarda hakli
Annecim58 Suheda_4406resul geçen hafta özele gitmiştim çok net di herşeyi cinsiyete de baktı tahmin yaptı bugün devlette ikili teste girdim 2 dk dikkat etmedi bakmadı bile sordum küçük dedi bakmadım demiyor da 😅 ben oğlumu 12 de çok net görmüştüm devlet söylemiyor
Suheda_4406resul Annecim58 doktorumda karnı burnundaydi oda hamile yorgunluktan ölmüştü bende çok ustelemek istemedim soylemeyince
Tuuba100310 Suheda_4406resul 12+6 da erkege benziyor pipi çıkıntısi var dedi haftaya gel netlestirelim dedi bu cuma gidecegim inşaallah netlestirecek ☺️
Bta Suheda_4406resul ay hadi bakalım yarın ins ogrenicem ama hareketlerini sağda hissediorm sağ olunca erkek derlermis:)