Itsdlr Merhabaaa, ilk bebeğimde Barış Büke’ye gitmiştim 750 tlye, şu an 1400 tl fiyat aldım. Medicana’dan ise 1300 tl. Gidip memnun kaldığınız yerleri fiyatlarıyla birlikte yazabilirseniz çok sevinirim🙏🏻🙏🏻
11atk67 Itsdlr A.Özgür Yeniel e gitmiştim bende çok ilgiliydi 1 saat sürdü muayene Eylül ayında gitmiştim 750 TL verdim
Burcuu105 Itsdlr ben egepol hastanesinde takipliyim doktorumda hastanedeki doktoru önerdi ali sarp bey 850tl ydi cok memnun kaldim yaklaşık 40 dk sürdü ve defalarca tüm vücudunu kontrol etti hemde bana anlatti tavsiye ederim
Dilekogur01 Itsdlr bayraklıda Ali Karaege beyefendiye gittim çokkk memnun kaldım 500₺ ödedim bir ay oldu
Isik22 Ben detaylı için Bayraklı da Prof.Dr.Yeşim Bülbül’e gittim çok ilgiliydi bebeğin her şeyini kontrol etti, çıktıktan 1-2 saat sonra da kendi doktoruma raporu mail olarak göndermişti baya hızlı işliyor süreç.
Efsane_ayaz Ben devlet hastanesine gittim Bursa yüksek ihtisas eğitim ve araştırma hastanesine. Yarım saat -45 dak sürdü çokta iyiydi. Hiç bir ücret ödemedim.
Asliormanci Itsdlr ben cınarlı kadın doğum 850 TL ve çok iyi bi doktor yapıyor kendi özel kliniği var sadece detaylı yapıyor çınarlıda sağlık sigortan varsa da karşılıyor canım
Efsane_ayaz Asliormanci yok renkli değildi normal ultrason gibi. Ama gayet güzel inceledi. Doktorda iyiydi.