mrvsrcn Kızlar bu tedaviden yaptıran var mı? Doktor sana aşılamayı uygun bulmuyorum ama yapacak olursak da mikro çipli yaparım dedi yaptıran olumlu sonuç alan var mı?
mrvsrcn Tugbaakcy yaaa çok üzüldüm :( ben ilk defa duydum aşılama için gittim doktora sizde bir sıkıntı yok aşılama gerektirecek ama yapacak olsak bile mikro çipli yapalım dedi adet olunca gideceğim o zaman karar vereceğiz bakalım
ogretmenHnmm mrvsrcn mikro çipli aşılama dedigin nasıl oluyor canım. Bir de neden digerini uygun görmedi ki
mrvsrcn ogretmenHnmm spermde sıkıntı yok aşılama oranı ile doğal gebelik oranı aynı neredeyse dedi. Mikroçipli de spermlerin en kalitelisini dna sı en sağlıklı olanı ayırıp yapıyorlarmış ancak yaparsak ondan yaparız normal aşılama bişey farkettirmez sizde dedi
Hnd3535 mrvsrcn hangi doktora gittiniz niye normal yapmıyorda mikrocip? Biraz para tuzagı gibi geldi açıkçası
17papatya mrvsrcn Canım biraz bilgi verir misin bende herhangi bi sorun yok esim de sperm dna hasarı var
mrvsrcn Hnd3535 kuzum spermde sıkıntı yok normal aşılama oranı ile doğal yolla gebe kalma oranın aynı zaten ha illa aşılama istersen mikrocipli öneririm onun oranı daha yüksek dedi, mikrocipte en sağlıklı spermler seçiliyor
mrvsrcn Hnd3535 konya başkentte mehmet ufuk cerana gittim, ama zaten 500 lira falan fark varmış öyle bi doktor değil zaten Mehmet bey :)
mrvsrcn yasemin9222 bakalım ben bu ay yasmin verdi bi hormonların dengelensin dedi regl olunca gideceğim o zaman karar vereceğiz tedavi yöntemine artık
mrvsrcn 17papatya kuzum bizdede eşimin sperm değerleri herşeyi çok iyi bendepcos var, microçipli aşılama da spermlerin en hızlı en sağlıklı dnası en iyi olanı seçiyorlarmış istersen bir araştır spermle ilgili sıkıntılar için öneriliyor
Esyilmazz Benim daha önceden 2 normal asilamam var tutmadı bende mikrocipli yaptırdım bu ay zaten o da tutmazsa eğer direk tüp bebeğe yonelecegim