oykumm_1233 kızlar yarın doktor kontrolüm var 35+2 yim doktor çatı muanesı yapıcaz dedi dogum seklini belirlemek ıcın herhangi bir risk taşımıyorum sadece bana erken gibi geldi daha burda okuyorum herkes geç haftalarda yaptırmıs dogumu tetikliyormu ?
BusraDsmirsoy oykumm_1233 çok erken ama her hekim başka zamanlarda yapıyor bu muayeneyi. Doktorunuzla konuşup çatı muayenesi istemediğinizi söyleyebiliyormuşsunuz. Bana 37. Haftamda yapılmıştı ama istemediğinizi söylerseniz yapmıyorlarmış bende sonradan öğrendim. Birde doğumdan önce yapılan çatı kontrolü kesin sonuç vermezmiş herşey doğum anında belli olurmuş yani belki normal doğuma müsaitsiniz ama olası bir durumda işler tersine dönebilir diyor ebeler. İsterseniz doktorunuzla bi konuşun istemiyorum diye
isimyazmakzorunlumu oykumm_1233 ben 34te yaptım. Bana da erken geldi doğumu tetikler mi diye sordum ama öyle bir şey olsa yapmam dedi. İstersen bir sonraki kontrolde de yapabiliriz dedi. Ben yapıp kurtulmak için açıkçası yapalım dedim. Leke vs hiçbir şey olmadı. Kendimi hiç kasmadım gevşettim 2 saniye bir ağrısı oldu o kadar.
Zeyseee oykumm_1233 bende şuan 37+2deyim hiç olmadım hatta dün kontrolüm vardı doğuma son 10gün kala yapıcam dedi doktor