Nlnr_anne Kizlar ikiz bebeklerim olucak ilk deneyimim . İkizlerde emzirme olayı nasıl en verimlisi en kolayı.birde emzirme yastığı gereklimi yardım ❗
Paramedik16 Nlnr_anne 22 haftalığım şurda bekliyim ben emzirme yastığı almayı düşünüyorum bi de becerebilirsem ikisini aynı anda emzirmek istiyorum bakalım 🤔
Nlnr_anne Paramedik16 büyüklerimize göre gereksiz ama bizlere göre gerekli çoğu düşünceler böyle.ama ikisini aynı anda emzirmek için bu şart gibi duruyo diğer türlü çok zor bence
29102020--- Nlnr_anne ben 32 haftalık ikiz bebek bekliyorum ben de emzirme yastığı aldım öle daha kolay olacak diye düşünüyorum ve ben de ikisini aynı anda emzirmeyi düşünüyorum.
ilkanneyim06 Ablamın cocukları ikiz sütü çok azdı ablamın birini bırakıp birini emzirmeye calısıyodu zaten sonrada kesildi genetik gerçi bizde bu az süt olayı
Nlnr_anne ilkanneyim06 ilk üç ayda ikisini emzirmek önemli bence çünkü zaten saatte bir emicekler ikisi birden emerse daha verimli olur gibi geliyor
Zehrabyrm Bende 20 haftalık ikiz hamileyim.tek olsa düşünmezdim yatarak emzirirdim zaten ama ikisi zor olur çok iş görür bence bende halama diktiricem inşaallah emziredebilirim.hepimizin gönlüne göre olsun inşaallah
Nlnr_anne Zehrabyrm bende 19+2 deyim.ben satın alırım artık çarşıya gidip bisiler alicak nefesim yok acayip tikaniyorum hemen ☺️
Cemssceren Benim ikiz değil ama yine de aldım yüz üstü egzersizleri için iyi oluyor aynı zamanda hamileliğim boyunca da hamile yastığı olarak kullandım
Asyabuse E bebekten aldım xl diye geçiyor daha büyükçe bi yastık bi kolumun altına birini bi kolumun altına birini ikisini aynı anda emzircem yoksa tüm gün sadece emziririz valla aynı anda halletmek lazım 😬
Nlnr_anne Asyabuse aynen bende bundan dolayı hemde bebeklerinde daha verimli olurlar bence.emdikten sonra ikiside uyur çünkü biri emer biri beklerse sürekli bı telaş bide biri aglicak biri uyucam diye uğraşacak falan işte
ilkanneyim06 Nlnr_anne işte bizde yani ablamda süt gelmiyordu çok insallah baska ikiz doğuran herkeste olurda zorluk çekmezler bebekler anne sütünü alırlar 🥰
Nlnr_anne Kizlar peki beşik işini nasıl yapacaksınız yani anne yani olanlardan alıp kendilerini toparlayan kadar emzirip uykuya devammi yoksa direk çocuklara oda yapip besikleriyle odada mi kalicaksiniz