kahvesever__ ben instagramdan bakip yapıyorum ama sizin yokmuş tuzsuz şekersiz yapıyorum ve zeytinyağı kullanıyorum sabah pankek muz salatalık veriyorum patatesli yumurta yapıyorum bazen ya da haşlanmış yumurta ve patatesi karıştırıyorum yanına yine muz salatalık tuzsuz 2 3 zeytin koyuyorum avokado ve yumurta karışımı yanina yine br şeyler, haşlanmış yumurta labne zeytinyağı karışımı da güzel oluyor ama benim bebeğimin alerjisi var o yüzden süt ürünleri kullanmıyorum siz lor da ekleyebilirsiniz bunlara. Öğlen çorba kıvamında şeyler veriyorum kabak havuç patates içine biraz köfteli bulgur ve kıyma koyuyorum mesela bunu çok seviyor, sebzeli bulgur pilavı yapıyorum domatessiz içine biraz biber salçası acısız bir biber küçük bir patates koyuyorum, tatlı patates havuç ve içine az pirinç koyuyorum o şekilde veriyorum onu da çok seviyor varsa mesela et suyu ya da kıyma ekleyebilirsiniz yanına da yoğurt ekleyip verebilirsiniz bazen sadece kıyma ve kabak yapıyorum içine bulgur pirinç gibi eklemeler yapabilirsiniz her sebzeden yedirmeye çalışıyorum aşağı yukarı tarifler aynı oluyor yulaf unlu, irmik muhallebi tarzı şeyleri de veriyorum içine muz armut elma pureleri ekliyorum evde hangisi varsa tarhana da verebilirsiniz hem tarhana yumurta olarak kahvalti da hem de çorba olarak ama bebek tarhana olması daha iyi olur digeri ağır gelir baharati fazla olduğu için