Canım orası hiç belli olmaz inan.. ben ilk 25 li haftalardayken hem prof hem de perinatolog olan bi doktora gittiğimde o kadar olumsuz konuşmuştu ki, sanki her an doğup ölcek, her türlü şeye hazırlıklı ol filan demeler.. şuan beni takip eden (hastanedeyim 4 haftadır yatış) perinatolog doktorum da başımdan geçen türlü olumsuzluklara rağmen , 6 haftadır sürekli gelen suyuma rağmen 34 haftada doğurtacaz diyip duruyor, korka korka , inanmaya inanmaya, yok yaa o zamana kalmaz diye diye cuma nasipse 32 dolacak bakalım.. halen acaba 34 ü görür müyüm diyorum tabiki.. yaa neler yaşadım burda, hafif kan mı gelmedi, sürekli gelen suyuma mekonyum( bebeğin kakası) mı karışmadı da 2 gün aktı öyle.. şimdi de dünden beri pembe leke geliyo.. yani bebeğin suyu sürekli geliyo ya hani bazen az bazen çok, işte o suyun rengi dünden beri açık pembe.. ebe hemşireye söyledim, gördü, nst düzgün çıktığı için çok önemli bi şe deil dedi.. öyle yani.. kızım içerde neler yaşıyor yavrucağım.. Demem o ki, Rabbimiz o bebeğe ne kadar zaman biçti karnında durması için, onu hiç bilemeyiz.. inşallah sonuna kadar gider senin bebişin.. 37-38 leri görürsünüz inşallah.. amin