Keziban DevriminAnnesi muayene ücreti nedir acaba normal doğum için fiyat almak istedim ama muhasebeye gelip yüz yüze görüşmeniz gerek dediler sizin bilginiz var mı fiyat nedir
mertveannesi2211 Burcualtin9 aa ne güzel ben referansa da gidiyorum ama genelde devlete gidiyorum orda hangi doktora gidiyorsunuz
2022Mom2022 Tubatgn tamam canım inşallah detaylı ultrasondan sonra hep kendilerimi veriyorlar randevuyu ordaki hemşire biz randevu vericez diyodu yanılmıyorsam
Tubatgn 2022Mom2022 Evet canım detaylı sonucundan sonra şeker yüklemesi oluyor doktor yazacak sana tarihi ben geçen şeker yüklemesi yaptırdım şimdi 5 Aralık için randevu yazdılar
Basakozbek Doktorunuzdan memnun musunuz acaba? İzmirde dr arayışı içerisindeyim şuan istanbulda yaşıyorum ama 1 ay sonra kontrollerimi artık izmirde devam ettirip doğumu da orda yapıcam gönlüme göre iyi bir dr bulurum inşallah 😇 @Ceren3510
Ceren3510 Basakozbek doktorumdan çok memnunum.Cok ilgili bı doktor.Daha öncede kızımın doğumunda aynı doktora gidiyordum.
anayimbenanaaa Basakozbek Bende İzmir Tınaztepe Hastanesinde Doç. Dr. Can Türkler’e gidiyorum. Çok doktor gördüm ama Can Hoca gibisini görmedim. 10 numara 5 yıldız ne eksik ne fazla. Kesinlikle değerlendirin kendisini asla kötü ayrılmazsınız yanından. Size olan yaklaşımı anlatım şekli sizi tatmin eder eminim.
Babyboy gokce62_ bu hastanede ilk doğumu mu yaptım doktorum Serçin Ordu idi çok iyi bir doktordu maalesef ayrıldı şimdi ikinciye başka doktor a gidiyorum.
KeremikoBayky eda-ak 1200 muayenesi doğum ücreti konuşmadık, benim sigortam bu hastaneyi tam karşılıyor o yüzden hiç konuşmadım. Arayınca söylerler ama. Demir hayat sigortayla doğum paketide yaptırabiliniyormuş