Ezgi-eymeN23 Gunesila03 12+4 olduk pazartesi kısmetse gidicem ikili test için Mehmet bey kendi mi yapıyor USG taramasını?
Gunesila03 Ezgi-eymeN23 ben ikiili üçlü detaylı ultrason kısımlarından sonra keşfettim Mehmet beyi o yüzden bilmiyorum canım
merveaslannn Nur_19 En geç 2 Ocak dedi doktor bakalım gelmesini bekliyoruz normal doğum olacak inşallah
merveaslannn Nur_19 Ben geçen ay öğrendim normal doğuma 4350 dediler sezeryanda 5900 ama zam gelmiştir diye düşünüyorum çünkü muayene ücretlerine de zam gelmiş
miramerve879 ggulsaahhhhhh canım nerde oturuyorsun ben yenidoğan hemşiresiyim çamlıca medipolde zeynep hanıma gidiyorum eşimin şirketindeki bütün hanımlar ve eşler orda doğum yaptı bende orda yapacağım bir aksilik olmazsa şuan 35 im :)
Merbur28 Syd53 hayır henüz konuşmadık 27. Haftamdayım. 30. Haftamda gidicem ozaman konuşuruz diye düşünüyorum
Fundasahin29 Aslan04 34 haftalık olduk biz en başından beri elif hanımla ilerledik çok ilgilendi herşeyimizle 🥰🥰
Nur_19 merveaslannn inşallah Rabbim kolay doğum nasip etsin Sağsalim kucağınıza almak nasip etsin inşallah ☺️
Nur_19 merveaslannn Bende Ekim ayında sormuştum bana da bu fiyatları söylemişlerdi muayene ücretlerine geliyor zaman ama doğum için Yılbaşını bekliyorlar sanrm