Ezgi-eymeN23 Bende medilife Beylikdüzü Ali Sunay beye gidiyordum ama yorumlari okudum pek iç acici bulmadım o yüzden büyükçekmece kolon hastanesine başladım Mehmet Özel bey gayet detaycı cok hoşuma gitti ❤️
tugcmsl @“merveaslannn” bende ayni hastaneye gidiyorum yarın ali beye randevum var kalp atisi dinlemek icin ama takip için Selda hanima gitmek istiyorum
2tugba Zelis97 ne demek 🤗 birde ayrıntılı ultrasona bakan en uygun yer Kızılay hastanesi bilgine canım devlet hastanelerde malum sıra gelmiyor özelde cok araştırdım en son 600 kızılayda yaptırdım 🥰
Hillira MinikBrokoli adana kozan kalepark hastanesine gidiyorum ama doktorların tayini çıkmış doktorsuz kaldım
Ceren3510 Kralates Kralates benimde bugün netleşti karatasta olucak doğum.Allah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin hepimize
akngmzkrbck Busra1 yani ben çok memnunum gebeliğimi öğrendiğimden beri ona gidiyorum sizin memnun kalmadığına yönleri nelerdi ne zaman doğum yaptınız ? Beni rahat bı doktor olması çok rahatlatıyor açıkçası
Busra1 akngmzkrbck ben 2019da dogum yaptım son haftalarda gitmistim kendine mecburiyetten son ayda doktor degistirdim. İlgisizdi dogumdan sonra sadece ertesi gün çıkacagım zaman ugradı sadece cok net bilgilerde vermedi kendimi kesilip atılmış gibi hissetmistim
mervecelkkk Eldgrn pendikte yaşıyorum. Pendik medipol hastanesi Nergiz Kılıç doktorum. Çok çok memnunuz şuan. Bizle cok ilgili ve güleryüzlü.. Kesinlikle tavsiye ederim, bu tarafta oturan ve bu hastaneye giden arkadaşlarla tanışmak isterim 😍😍♥️
Eddakayaa Nkrtl genel olarak memnunum canım hangi doktora randevu boşsa ona alıyorum hemen hemene bütün doktorları güler yüzlü ilgili ama Alper Türkoğlu bi tık daha iyi tabi denk gelebilirsen genelde randevu aldığın doktorla seninle ilgilenen doktor aynı kişi olmuyor