elifmina_123 ggulsaahhhhhh canım ben Pendik medipole gidiyorum mine fisun ergüle çok memenunum şuan çok güler yüzlü bir doktor tavsiye ederim.
Mervecenik ggulsaahhhhhh Bende kurtköy lokman hekim hastanesinde pınar yıldız’a gidiyorum. Çok tatlı ilgili güler yüzlü bi doktor. Tavsiye ederim.
Sultanince Eldgrn Yalova uzmanlar hastanesi ve atakente gidiyoruz biz ama doğum için devlet hastanesi diyorlar bilemiyorum 🤷🏻♀️
29esmanur09 Tubatgn bende Ankara Tıpa gidiyorum. 25 haftalık hamileyim. İlk doğumumu da orda yaptım çok memnun kaldım.
Gurbet06 2prenses1prensannesii amin insallah canım 🙏 Rabbim hepimize hayırlı kolay dogumlar nasip etsin saglikla kucagımiza alalim bebislerimizi 🙏🥰
Elif-Turan5036 Nare_33 ben nevşehir kapadokya hastanesine gidiyorim versa da Cem beyin ismini çok duydum
Nare_33 Elif-Turan5036 ay çok güzel Elif.Benim doktorum Cem.Çok iyi doktor.Kaç aylık hamılelık?Sag salım alasınız kucagınıza.Kapadokya Özel hastanede iyi arkadasım orda dogum yapdı 5 aydır 🤲🏻🌹
Seydaamuratt EmineDefneGokce bende oraya gidiyorum ama nur Cansu yılmaza gidiyorum. Biraz suratı asık pek ilgili gelmiyor bana. Siz memnun musunuz doktorunuzdan?
Sobb MinikBrokoli nasıl ilgili mi doktor bende çok duydum o erenler var.ama ben hicran hocaya gidiyorum
Seydaamuratt Esenler Medipolde NUR CANSU Yılmaza giden var mı? Ben gidiyorum biraz suratı asık pek ilgilenmiyor gibi zaten daha yolun başındayız ama o hastaneye ya da o doktora giden var mı?
Elif-59 Seydaamuratt ben de bu hastaneye gidiyorum. O doktora bir kez muayene oldum ve aynı şeyleri düşündüm ben de. Bir kez de Fatma Bilgehan ‘a gittim o daha iyi gibi geldi.