2prenses1prensannesii Babyasens valla canım 3 hafta oluyor gittiğimde ilgilenmişti ilk açıldığı zamanlar evet dediğin gibi ilgilenmiyorlardı doktor kendiside demişti sisteme alışamadık farklı bu diye zamanla düzeliyor canım
Babyasens 2prenses1prensannesii inşallah canım bende 1 hafta önce falan gitmişti haftaya tekrar gidicem 😇
Eddakayaa rabiacander etrafımdaki bı çok insan orda doğum yaptı olumsuz birşey duymadım hepsi memnundu 🌸 . Bende gebeligimin başından beri cam sakuraya gidiyorum 36+2yim hep güler yüz ve ilgi gördüm .Benim yakınımda bı Kanuni Sultan Süleyman hstnesi var bide cam sakura var kanuniye bırakın gitmeyi kapısından bile geçmek istemiyorum . Cam sakura iyiki acılmis yoksa o paraya kıyar özelde doğurmak zorunda kalırdim
rabiacander Eddakayaa inşallh ıyılerle karsılasırız canım bızde bende çok ıstıyorum orayı aslında ama korkuyorum da biraz inş hayırlı zamanda gelır bebeklerımız benımde son haftalar artık ayın 28 inde gıdecegım cam Sakura ya
2prenses1prensannesii Babyasens hayırlısı olsun inşallah canım ☺ ben çarşamba günü kadriye hanıma gidecem müjde hanıma bulamadım bakalım daha hayırlısı
nuurrceren alyamomss evet çok şükür az kaldı🙈 haftaya tekrar çağırdı doktorum. ben de salı günü gitmeyi düşünüyorum inşaAllah. o zaman da 40+5 oluyoruz. öncesinde belki doğum başlar, Allah bilir😍💛 gittiğimde de çatı muayenesi olacağım ayrıca ilk defa 🤗
Kayakiran Ceren3510 bende doğumu İzmir’de yapicam Denizli de oturuyorum fiyat nedir özel hastanelerde
rabiacander Nurinan bende hala agrı sancı yok canım ya çatı muayenesı de olmadım daha beklıyorum öyle
Eddakayaa rabiacander amin canım onemli olan hastane falan değil seninde dediğin gibi iyi insanlarla karşılaşmak. Rabbim hayırlı sağlıklı iyi bir doğum nasip etsin inşallah 🙏 Allah yolumuzu işini severek yapan güler yüzlü doktorlarla kesiştirsin🙏
EmineDefneGokce Sydaydn 300 tl muayene Doğum bilgim yok en son 3700 normal diye biliyorum zam gelmiş ama