Ozge8888 Ümraniye devlet hastanesine giden var mı acaba arkadaşlar bende ilk muayene olmaya hidicem varsa doktor önerisi alabilirmiyim
Aydanur24 Ozge8888 eğer çalışmaya tekrar başladıysa benim velim var elif malcok . Medipolden geçiş yaptı Ümraniye devlete. Çok beğenilen bir kadın doğumcudur.
Trapezunta Bulutt61 ben de Canan hanımda doğumumu yaptım 17 gün önce. Daha önce de bir düşüğüm olmuştu Kürtajımı da o yaptı. 10 tane doğursam yine Canan hanıma giderim. Çok memnunum kendisinden çok iyi bir doktor 🥰🫶🏻
bebek_firarda Aydanur24 evet ben Ayşe hanımdan memnunum asistanınada onada istediğiniz an ulaşabilirsiniz. Tek sorun oraya gidince biraz sıra beklemek.
Sonys Meliketaka12 oo maşallah çok az kalmış hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🙏 benim ocak ilk haftası gibi olacak. Vasa previa teşhisiyle 36. Haftada sezaryen olacağım 👍rnk
bebek_firarda Aydanur24 neden sezeryan olacağınıda söyledi mi? Ben kendi doktoruma en başında “bebeğimin yada benim sağlığımı kötü etkileyecek bişey olmadıkça sezeryan istemiyorum “ dedim. Sizinki mecburiyet mi doktorun isteği mi
Aydanur24 bebek_firarda ben normal doğumu desteklediğini duyduğum için hiç konuşmadım ikiz olduğu için sezeryan onyargisi olduğunu düşünüyorum yoksa 36. Haftada tamamen donebiliyormus doğuma yakın yani. Ama bana dönmez yüksek ihtimal dedi. Olmadı bir de sizin doktorunuza gostereyim
2prenses1prensannesii Gurbet06 ya allah yardımcın olsun inşallah canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲
Gurbet06 2prenses1prensannesii amin insallah canım 🙏 Rabbim hepimize hayırlı kolay dogumlar nasip etsin saglikla kucagımiza alalim bebislerimizi 🙏🥰
nuurrceren alyamomss evet gidenlerin hepsi çok memnun aslında tüm doktorlardan😍 çok şükür iyiler.. siz kaç haftalıksınız?🤗
2017Yeliz ggulsaahhhhhh ben ümraniye araştırmada ilk dogumumu yaptım Allah korusun da rabbim kümseyi düşürmesin oraya özelliklede erken dogumda ünsan yerine bile koymuyorlar berbaattt….
bebek_firarda Aydanur24 sen yinede kendi doktorunada gitsen sor eğer normal doğum için herhangi bi engel yoksa seç ama üçünüz içinde sezeryan daha iyi olcaksa tabiki öyle olsun. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim🥰