MaviDeranHazal Aysunvr sizin için hayırlı güzel bir avazda doğum diliyorum. Umarım hastaneden de memnun kalırsınız biz çok memnunuz 🙏 yenidoğan yoğun bakımı var diye tercihlerimizde ön sıraya koyduk. İnşallah bebişlerimiz çok sağlıklı bir şekilde doğup taburcu olur hemencik ama dediğiniz gibi hayat bizler için.. en ufak bir olumsuzluğu bile düşünmek zorundayız çünkü bebekler 🥹 hayırlısıyla inşallah
Aysunvr MaviDeranHazal Teşekkür ederim aynı şekilde güzel dilekleriniz sizin içinde geçerli. Bu süreci sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayıp yine aynı şekilde kucağınıza almanız dileğiyle ☺️❤️
Mrvaaa nuurrceren evet medipol bahçelievderde derya hanıma gittim ama memnun kalmadım. Seymin hanımı önerdiler bana ona randevu alacaktım ama muhabbet hanım dikkatimi çekti daha önceki gittiğim randevularda. Ona gitmek istiyorum aslından ama daha eandevuma 3hafta var o sırada karar vericem ☺️☺️ Alttan bakmasınlar lütfen benim için çok erken ama hiç istemediğim bişe sağlıkla sende kucağına alırsın inşallah 🥰🥰
nuurrceren Mrvaaa bu hastanede genel olarak asiye ve derya hanım tercih ediliyor ama bende kendileri çok kalabalık olduğu için onları tercih etmedim açıkçası 😄 ayrıca muayene ve doğum fiyatları da farklı 😬 muhabbet hanım da -40. haftamda olduğum için artık- alttan muayene edeceğiz dedi 😄
nuurrceren Mrvaaa siz kaç haftalıksınızzz?🤗 Allah razı olsun.. çok âmîn 🤲🏼 cümlemiz sağlıkla,hayırla, kolaylıkla kucağımıza alalım inşaAllah💛
Melekoz gulyozgatli orda Necati hoca var çok iyi bir doktor randevu bulması zor ama direk gidin giriş yaptırın alıyor randevusuz tavsiye ederm
Daisy0000 Tubatgn Memnun musunuz acaba hastaneden , babam o hastaneden emekli muhtemelen benim için artısı olur, ablam orada doğurdu ama üzerinden çok zaman geçti,kararsızım o yüzden
Tubatgn Daisy0000 Ben memnunum canım Tek doktor görmüyor seni ama dosyan hep önlerinde her şeyini en başından beri inceleyip öyle muayene ediyor. Öyle ilgi yok muhabbetleri bu hastanede yok haberin olsun. İkili testim güzel geçti pernitalog baya ilgili baktı. Cinsiyeti bile ben sormadan söyledi. Detaylı usg 35-40 dk sürdü her şeyi incelediler. Usg çıktısı aldım. Normal muayenede bebeği gösteriyorlar ama usg çıktısı çok vermiyorlar. Tek sorun eş içeri alınmıyor ama o da olmayı versin. Bir kereye mahsus dr Ali İpek e gittim. Eşimde görsün oğlumuzu diye. Tavsiye ederim. Ki bilirsin Ankara’da doğumda en iyi Üni hastanesi 🤗
Mrvaaa Medipol bahçelievler muhabbet hanıma gidenlerden bilgi alabilir miyim ? Memnun musunuz iletişimi gebelik sürecini anlatışı nası ?
nuurrceren Mrvaaa hanımefendi ben muhabbet hanıma gidiyorum 🤗 ama en başından beri başka şehirde devlet takipliydim. o yüzden muhabbet hanıma 5 ekimde bir arkadaş tavsiyesi ile gitmeye başladım. o yüzden gebeliğin başlarında nasıl bilgiler veriyor açıkçası bilmiyorum ama 4 aylık hamile bir arkadaşıma da ben tavsiye ettim ve memnun kaldığını söyledi 😊
iroshiko İzmir’de yaşıyorum Medicana hastanesi Mehtap Zeynep Kuşku takip ediyor gebeliğimi başından beri çok da seviyorum doktorumu var mı izmirde ona giden anne?
Aysee-64 iroshiko bende ona gidiyorum çok ilgili tatlı dilli değilmi asla panik yaptırmıyo düşük tehditim vardı onun sayesinde güzel bi şekilde devam ediyo gebeliğim
Mrvaaa nuurrceren evet yoğun oldukları için zaten hızlı hızlı bakıp yorumlayıp çıkıyosum odadan. Sonuçta ilk gebeliğim biraz daa ilgili açıklayıcı olmasını bekliyorum 🙈🙈
Mrvaaa nuurrceren biz yeniyiz daa 9+5 ☺️ Amin inşallah kolaylıkla geçsin doğumun sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah ☺️☺️
Sobb MinikBrokoli nasıl ilgili mi doktor bende çok duydum o erenler var.ama ben hicran hocaya gidiyorum
MinikBrokoli damii Google hastane yorumlarını okudum biraz geri durdum, ama oraya giden arkadaşlarım var Türkan hocaya gidiyorlar da çok bi memnun değiller sanki
MinikBrokoli Mnire duydum çok iyi bir hastane durumun el veriyorsa hiç düşünme , çok övdüler bana ama doğum ücreti çok yüksek geldi bize
Mnire MinikBrokoli kendi doktorum Acıbadem hastanesinde hamileliğim boyunca oraya gidiyorum kontroller için ama doğum konusunda sormak istedim yapan var mı nasıl memnun kalınmış mı diye evet biraz yüksek fiyatlar ama konu sağlık olunca mecbur en iyi yerde olmalı 🙏🏻
Gamzerstoglu Yarensgr sormadım sağlık sigortam olduğu için muayene ücreti de girişte söykendiği için bilgim oldu. Ama kontrole gittiğimde doğum ücretini sorarım 🙂