Sevde_eroglu nuurrceren Evet Öyle İlgi Gerçekten Güzel Tabi en önemlisi de doktor insan Güvenmek istiyo Sizin kaç haftalık bebiş 😍
Ozgurunbetusu gunel91 kesinlikleeee canı gönülden tabsiyem doktordan doktora değişiyor ama nagihan hanımın normal 8400 sezaryen 11000
Tugceabaz Ceren3510 benim doktorum 12 bin dedi 30 ekime kadar şuan 16 bin tl olması lazım ama karataştaki doktorlar ne kadar söylüyor bilmiyorum benim doktorum orda doğumu yapıyor sadece arayıp sormanız lazım
Ceren3510 Tugceabaz benimde aynı şekilde doktorum sadece doğumu karatasta yapıyor.muayene doktorun kendi muayenehanesinde yarın randevum var konusucam bende
MinikBrokoli damii Google hastane yorumlarını okudum biraz geri durdum, ama oraya giden arkadaşlarım var Türkan hocaya gidiyorlar da çok bi memnun değiller sanki
Likayolcusu Kayaozge bende o hastahaneye gidiyorum haftaya cuma randevum var mhrsden alıyırum ben herzaman 😊
2tugba Zelis97 24.haftamda gittim canım Dr. Şerif ışın bey baktı cokta güzel ilgilendi 24 dk flan detaylı baktı
ygmrtpclr Bağcılar Güneşli Dr Eray Balcan. Özel kendisi. Maalesef devlette aradığımı bulamadım iki doktora gittim ilgi alaka güven oluşmadı. Varsa önerebileceğiniz Başakşehir Bağcılar bu bölgede olan devlet hastanesinde çalışan dr önerisi alırım ❤️
HappyEnd-88 Eldgrn Kayseri Özel Erciyes Kartal Hastanesi 24+6 haftalığım annişler 🤭 Bihter Senem Feyzioğlu da doktorum var mı aynı hastaneden ya da aynı doktordan anniş🤔😍😅
Tugceabaz Ceren3510 hastanenin kendi doktoru farklı fiyat veriyor ama orda doğum yapcak doktor farklı fiyat veriyor
Cananinbebis Minikmucizelere muhammed gocmene gidiyordum şuan 37 haftalık hamileyim kendisi süper bir doktor ama doğum ücreti yüksek o yüzden üniversitede doğum yapmak istedim
Minikmucizelere Cananinbebis ayy evet vende cok seviyorum doktoru bende Muhammed gocmene gidiyorum İlk gebelik mi