Edademircan Eldgrn Eldgrn İstanbul Ataşehir private özel muayenehaneye gidiyorum. Dr timuçin Timuroğlu. Giden varsa tanışalım tabi 😊
sdkshn Eldgrn İstanbul özel yaman tıp hastanesine gidiyorum. Eray bey çok ilgili ve iyi bir doktor. Önceki hamileliğimde de onunla beraber ilerlemiştik. Şimdi tekrar onunlayız 🫶😊
Nazlickk Rize- Doktorum Op.Dr. Evren AKMUT özel kliniğine gidiyorum Allah nasip ederse doğumum Doktorumla Trabzon 7M hastanesinde olcak 🌸
Susen2 Ankara Tobb Etu Hastanesi, yenidogan yogun bakimi sgk kapsaminda ve iyi oldugu soylendigi icin 28. haftada gittim, simdi 33. haftadayim, paket aldim ikiz oldugu icin 18bine, muayeneler tahliller dogum vs icinde.
mrvesrll cerenveminigi Detaylı ultrason için bağdat caddesinde mehmet uludoğan var herkes orayı öneriyor benim doktorumda orayı önerdi sadece ona bakıyor
Sevde_eroglu Ben İstanbul Bahçelievler Medipol Hastanesine Gidiyorum Doktor Necla Hanıma O Kadar memnunum ki muhteşem bi insan hem doktorluğu hemde insanlığı ilgisi
Birannecikkkkk Sevde_eroglu ben de Necla hanıma gidiyorum dediğiniz hibi çok ilgili bir doktor iyi ki yollarımız kesişmiş
nuurrceren Semanurk normal doğum ücreti doçent ve prof doktorlar olarak değişiyor. doçent doktorlar ve öğretim üyelerinin normal doğum fiyatı 6500₺. sezeryan da 8bin küsür müydü inanın onu tam hatırlamıyorum ☺️ prof doktorların normal doğum ücreti ise 5500₺..🤗
Sevde_eroglu srpltys bende aynı hastaneye gidiyorum hangi doktora gidiyorsunuz acaba ben Necla Ülker hanıma gidiyorum ☘️
Eldgrn Hanife_nihal yengem doğum yaptı oda süslenmesi serbest biz süsledik egzersizi bilmiyorum maglesef yengemin doktoru almıyordi Hatice hanım almıyor ama arkadaşımız yaptı pandemide olduğu halde eşini aldı cem beydi doktoru da
Hanife_nihal Eldgrn anladım çok teşekkür ederim şuan özel okmeydanına gidiyorum ordan memnunum ama doğuma gittiğinde seni hazırlıyor ve suni sancıyı falan doğumdan odasında veriyorlar ve kimseyi yanına almıyorlar ben sancıyı odada çekip doğuma gitmek istiyorum yalnız kalmak istemiyorum o yüzden doğumu bu hastanede tercih etmek istemiyorum