canim88 rabicevre kadın doğum doktoru yeşil alan açıyo ekranında.sonrasında perinatolojiden randevu alıyosunuz mhrs den diye biliyorum ben.istanbulayım bu arada
Gunesligunler- gbdl2023 Görmemişim cevabı kusura bakmayın. Gülsün hanıma gidiyorum ilk öğrendiğimden beri, çokta memnunum ilgili ve sevecen biri 🙏🏻
gbdl2023 29102020--- merhaba bende egepol de Cem beye başladım memnun musunuz çok sakin konuşmayı sevmeyen biri gibi ısınamadım tam kaç haftalıksınız
29102020--- gbdl2023 ben aslında Edremit’te başka bir doktorda takipli bir hastaydim. Ama Edremit’te ki doktorum beni yarı yolda bıraktı. 27 haftalıkken ikiz gebe olduğum halde. 27.haftayken cem bey kabul etti. Kontrollerimi şimdi o yapıyor. Takipli hastası oldum. Şu an 32 haftaligiz. Cem bey en iyice ayrıntısına kadar bizimle konuşan anlatan yol gösteren sorularımı cewaplayan bir doktor. Ben çok memnunum kendisinden.
rmysaaknn ggulsaahhhhhh ben çakmak erdem hastanesine gidiyorum doktorumda funda ayşe demir çok memnunum düşünürseniz gidebilirsiniz. Ben 18+3 üm 🥰
Melekoz gulyozgatli orda Necati hoca var çok iyi bir doktor randevu bulması zor ama direk gidin giriş yaptırın alıyor randevusuz tavsiye ederm
nuurrceren Semanurk normal doğum ücreti doçent ve prof doktorlar olarak değişiyor. doçent doktorlar ve öğretim üyelerinin normal doğum fiyatı 6500₺. sezeryan da 8bin küsür müydü inanın onu tam hatırlamıyorum ☺️ prof doktorların normal doğum ücreti ise 5500₺..🤗
Melek2424 Doktorum Kaynarca da cihan tıp hastanesinde doğum anlaşma hastanesi Pendik bölge hastanesi orda doğum Ocak 16 belki üç gün öncede olabilir
Jatice Eldgrn Ben de İstanbul Esenler Avicenna hastanesine gidiyorum, doktorum Belgin Esen, buranın en iyi doktoru diyebilirim, cok ama cok memnunum kendisinden, simdiye kadar pişman etmedi beni. Ne kadar şükür etsem azdır. Iyi ki tanımışım kendisini.