1erkekkannesiiii 3 dakikada bir reklam çıkıyor krize gireceğim tam bisey yazarken post okurken pat diye. Reklamı da geçemiyorum 20 dk da bir çıkıyordu neyse diyordum ama bu kadar çok çıkması sinir bozucu. Ne yapmam gerekiyor bir problem mi var acaba?
Czn2105 1erkekkannesiiii bu bi ara benimde oldu her zaman olmuyor ama bazen peş peşe geliyor. Bir dakika arayla birinden çıkıyoruz biri geliyor ama genelde ayda bir böyle oluyor
Deletedmom_85 Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘10:57 reklam’ 10:58 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz
1erkekkannesiiii Deletedmom_85 reklam çıkınca tam ekran oluyor saati gösteremiyorum ekran videosu iletsem olur mu?
1erkekkannesiiii Deletedmom_85 video alarak saati de gösterdiğim şekilde attım maile lütfen sorunu çözün 2 dkda bir reklam çıkıyor bisey okuyup yazamıyorum sinir oldummm 😫😫😫😫
Deletedmom_85 1erkekkannesiiii Maillere sırayla dönüş yapılıyor, beklemenizi Rica ederiz teşekkürler 🌸
1erkekkannesiiii Czn2105 benim de son 4 gündür böyle anlamadım ki 😫 iki satır bisey okuyamıyorum ya umarım düzelir yoksa silicm üzülerek