Drdykk Merhaba, aranızda hamileyken emiren var mı? Karaciğer değerlerim ilk gebeliğimde de yüksek çıkıyordu ilaç kullanıyordum. Şimdide bir değerim yüksek çıkmış muhtemelen ilaç kullanacağım. Bu durumda risk oluşturur mu?
Petito35 Drdykk bildiğim kadarıyla emzirebiliyorsunuz ama tabi ki en doğrusunu doktorunuz bilir. Ona danışmanız daha uygun olur hayırlı olsun çiçeğim
ymrcfr Drdykk Merhaba bende 8 haftalık hamileyim bende emziriyorum 2 yaşında bebeğim var doktorumuz bi sıkıntı yoksa eğer emzirebilirsiniz demişti hatta doğduktan sonra ikisini bir bile emzirebilirsin dedi ama sizin ilaç kullanmanız gerekirse tabi en iyi doktorunuz bilir
ozumveannesi Drdykk 10 aylık bebeğim var 15 haftalık gebeyim bende emziriyorum doktorum 6 aylık olana emzirebilirsin dedi ilerlryen zamanlarda sütün tadı değişir ve kesilir sütün dedi. Ama bebeğim sürekli emmek istiyor yavaş yavaş sütten kesmek istiyorum ne yapıcam bilmiyorum
aleynakt 38+3 günlük hamileyim hala emziriyorum. Doğumdan sonra sütüm olmaz diye çok korkuyorum çünkü suan çok az İlaç kullandığınız için kadın doğum doktoruna danışın bence
Sibelnecdet Sütün kalitesi düşuyo emzirmenin bı anlamı yok size bebeğinize karninizdakii bebeğe zarar..