ggulsaahhhhhh Ece61 anladım bende ilk kez gitmeyindüşünüyodum zeynep kamile daha öncesinde çok gittim diye farklı olsun nasıl diye gitmeyi düşünmüştüm bende o zaman tekrar zeynep kamile mi dönsem bilemedim
Ece61 ggulsaahhhhhh o zaman siz bilirsiniz ben pek beğenmiyorum orayı o yüzden tercih etmiyorum ama belki size iyi doktor rastlıcak inşAllah öyle de olur gidin isterseniz kararınızdan döndür miyim😌
ggulsaahhhhhh Arwen23 geçen hafta hastane ultrason yaptı keseyi gördü 1 hafta 10 güne kalp atışlarını duyarsınız demişti. Sağlık ocağıda aradı bizimde takibini yapmamız gerekiyo çağırdı gittim kan aldılar idrar aldılar onlarda. Folikasit başladım kullanmaya
Sezenaksukarademir ggulsaahhhhhh benimde çıktı daha yeni. Kum döktüğünü söylediler. Bol bol su içtim. Sık sık idrara çıktım ve çamaşırım devamlı değiştirdim. Hem yanma ağrı geçti hem de bir kaç gün sonraki kültür testi temiz çıktı. Kan görmediysen sıkıntı yok. 4 haftalık hamileydim bu arada
ggulsaahhhhhh Sezenaksukarademir anladım bende buhün başlicam dikkat etmeye inşallah benimde geçmiş olur 🙏🙏