SerapBagci Kızlar 33. Haftaya girdik ve eşimden grip bulaştı😑 boğazım şiş burnum tıkalı ve aşırı başım ağrıyor kendimi çok halsiz hissediyorum ilaçsız nasıl toparlayabilirim evde bilgisi olan var mı? Çok korkuyorum ilerlemesinden hapşırık ve öksürükten onlar başlamadan geçsin istiyorum son günlerde siklasan kasilmalarim var dha çok tetikler diye düşünüyorum 😔😔
[silindi] SerapBagci vala bacim ilac zaten fayda etmiyor ayaklarini sicak tut nane limon ihlamur kaynat ic bide bogucu yerlerde durma yani odayi havalandir oyle otur basin cok agriyorsa parol ic cunku bas agrisi oldugunda vucut fonksiyonlarini yerine getiremiyor psikolojik olarakta bisey yapamiyorsun yemegine dikkkat et corba ic sicak sicak allahij izniyle iyi oluraun insallah bol bol uyu 👍
Mhrbn44_ SerapBagci geçmiş olsun canim gecen hafta bende olmustum 29+2 deyim bende bol bol su ictim ilik ye ic herseyi sicakta tahris ediyo cok fazla meyve yedim paca yedim ve dinlendim basin icin parol icebilirsin bide dikkat et atesini kontrol et terlesen ustunu degistir
MMelissaaa- SerapBagci geçmiş olsun canım. Bende yeni yeni atlatıyorum. Doktorum ıhlamur zencefil nane limon önerdi bide parol. İki kere mecbur parol aldım ve gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Özellikle zencefil boğaz ağrısı ve öksürüğe çok iyi geliyor sadece günde bir bardağı geçmemek lazım hem zencefilde hem ıhlamurda
SerapBagci [silindi] Ay uyku neydi ki? Zaten geceleri uykusuz geçiyordu dün bütün gece oturdum resmen ölüyorum uykusuzluktan
SerapBagci MMelissaaa- daha çok nane limon içiyorum terlemeyi deniyorum olmuyor geceye göre biraz dha iyiyim ama gece yine aynı olur gibiyim
MMelissaaa- SerapBagci gece daha fazla nüksediyor hastalık maalesef ama dediğim gibi zencefil çok iyi geliyor
MMelissaaa- SerapBagci onu bilmiyorum canım ben marketten taze zencefil dalı aldım çok az bir parçasını kesip kaynatıyorum inanın o hemen kesiyor çok şükür iki gün içtim sadece kesti iyiyim şimdi
SerapBagci MMelissaaa- 4. Gün bugün dün gece mahvetti beni yine zencefil alıp denicem bugün teşekkür ederim
MMelissaaa- SerapBagci içine bal limonda katın. Günde bir fincandan fazla içmeyin. İki gün birer fincan şekilde içtim özellikle akşam saatlerinde içtim ve o iki gün içmem yetti kendime geldim
Nurdeman Ben de yaklaşık 20 gün önce grip olmuştum ama tam anlamıyla hiç atlatamadım. Tam geçti diyorum başka bir şey başlıyor. Şu anda da balgam ve öksürük ile uğraşıyorum, bal limon zencefil ıhlamur… geçmiyor resmen hastalık 😕 36+1’deyim endişe ediyorum
SerapBagci Nurdeman 5. Gündeyim sesim kısık yutkunamıyorum aşırı kulak ağrısı ve göğsümde ağrı başladı haftasonu acille ugrasmamak için bugün sağlık ocağına gittim mecbur antibiyotiğe başladık şikayetlerin azalması durumunda hemen keseceğiz antibiyotiği
Zeynepbsk SerapBagci sarımsak ve bal yapabilirsin zararı olmaz , tansiyon ilacı kullanıyorsan yapma sadece onun dışında yağ hemen etki eder dogallannelik sayfasında gördüğüm sarımsak bal limon karıştırıp bir kaşık içiyorum
SerapBagci Zeynepbsk tansiyon ilacı kullanmıyorum ama çok oynak bi tansiyonum var bazen tavan yapıyor bazen düşüyor 🤷🏻♀️ yinede kullanabilir miyim?