Günaydın diyorum kızlar öncelikle herkesee😜kucağımda 3. Oğlumla yazıyorum doğum hikayemi çok şükür rabbim bunu da tattırdı Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah bütün isteyen kadınlarımızın kucağı dolsun 🤲🤲
Evettt gelelim doğum hikayeme kızlar 1 hafta öncesinden 10 kasim da kadin doğum polikligine randevum vardi devlet hastanesinde dogum yaptim bu arada (BILECIK BOZÜYÜK devlet hastanesi) nst de sancim cıktı o yüzden açıklığıma baktı önceki doğumlarından kalma açıklığın var dedi ben bunu hiç anlamadım yani nasıl önce ki doğumlardan aciklik kalabilir ki 😁neyse fazla önemsemedim. Eve gittim daha benim 1 ayim olduğu için doğuma hiç bi şeyim hazır değildi. Sancılarımı da Arada hissediyordum uzanırken falan böyle âdet ağrısı gibi hafif hafif. Nisanımda o ağıllık kontrolünden sonra yavaş yavaş akmaya başladı böyle şeffaf sümüksü 2. Oğlundan tecrübeli olduğum için anladım nisan olduğunu. Eve gittim perşembeden pazara öyle böyle geçti pazar büyük bi temizlik yaptım çocuğun bütün kıyafetlerini ütüleyip yerleştirdim. Hastane çantamı da hazırladım. Pazartesi sabahı tekrar kontrole gitmek için hazırlandım. Sabah erkenden gittim ama doktorum yoktu ameliyat günüymüş 😁ama benim geceden böyle hafif pembeye döndüğü için nisan akıntım acilden girip bi muayene olmak istedim. Girdim doğumhaneye çıktım derken bi baktım doktorum orda. Nette baglandım 1 buçuk saat sancılarım cıktı acikligimda az var dedi gel seni doğuma alalım akşama doğurursun sen dedi. Tabi beni bi heyecan bi korku sardı nasıl olacak diye neyse eşimi arıyorum acmiyo bi kaynım var burda işte akraba olarak onu arıyorum acmiyolar sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım böyle olmaz evde 2 tane daha çocuğum var diyerek imza atıp çıktım eve gittim gece yarısı her şeyimi alıp tekrar geldim hastaneye. Doktorum yoktu sabaha kadar kendi sancılı odada çektim öyle büyük büyük ağrılarım yoktu çok şükür. Coo güzeldi şancı çekme sanatlarım saat 8 40 da doktorum geldi çatala aldı beni suyumu patlattı 6 7 Cm dedi biraz daha beklesin dedi zorlama gerek yok dedi bi saat bi buçuk saat de öyle böyle geçti derken ebeler geldi baktı tekrar çatala aldılar beni 9 da çıktığım çataldan 9 19 da doğurdum😁😁😁😁orayı hiç sormayın ıkınma ani biraz benim için zor geçti. Bi gece öncesinden fip köşe temizlik yorgunluğu ve 3 saat uykuyla kalkıp normal kontrole geldim ve uykusuz bi şekilde gece tekrar yatırım yapıldı sabaha kadar şancı çektim üstüne doğuma alınmam biraz beni yormuştu ve gücüm kalmamıştı bana öyle geliyodu ama ebeler doktorlar çok iyi olduğunu söylediler keşisiz bir dogum oldu ama 4 5 tane dikisim var o da yırtığım olduğu için 🤦♀️🏨dikisim 5 dk sürdü o arada oğlumu giydirdiler ebeler çok iyiydi keza doktorum da öyle allah hepsinden bin kere razı olsun. Şu an da şarjım az olduğu için kısa bile kesiyorum kızlar yoksa doğum anım çok komikti 😁😁
Odaya çıktım çocuklarım geldi kardeşlerini görmeye 🤩🤩çok heyecanlilardi 🤩🤩
- Oğlum 2800 gram 35 haftalık doğdu.
- Oğlumda 35 haftalık doğmuştu 🤩🤩
- Oğlum ise 43 haftalık doğdu çok degisik doğumlarım 😁😁sormak istediklerinizi sorun ben müsait oldukça cevaplarım 🤗🤗
Ama kızlar her doğum farklı gerçekten 3. Diye pırt diye doğurucam zannediyordum ama öyle olmuyormuş 1. Doğumum zordu 2. Dogumum kolaydı hiç anlamadım 3. Doğumum da zor gecti insallah 4 kolay olur dermişim 😜😜😜