Zynpasr65 Kızlar gebeliğimi daha dün öğrendim ama ağrılarım var bel ağrım gece boyu sürdü ve geçmiyor bazen kasıklara vuruyor bu normal mi ? Doktoruma söyledim progesteran başlattı herhangi bi kanama vs hiç olmadı ama korkuyorum bi sorun olur mu ?
Minarda Zynpasr65 doktorunuz bisey demediyse normal bence bebek yerleşiyor rahim kendini hazırlıyor orada artik minnacık bisey büyüyecek 🥰kasik agrisii ve bel ağrısı normal diye biliyorum ilk haftalarda
Zynpasr65 Minarda dayanılmıcak kadar değil ama saatlerce süren bi ağrı var hala devam ediyor belim kırılıyor sanki
Minarda Zynpasr65 çok çok geçmiş olsun 🙏🙏sol tarafınıza uzanın ayaklarınızı kendinize doğru çekin iyi gelir belki bende ise yariyordu
Zynpasr65 Minarda tamam canım denerim çok teşekkür ederim . Sen de de böyle ağrılar olurmuydu 2 senedir uğraşıyoruz çocuk için telaşlıyım brişey olur die
Minarda Zynpasr65 oluyor du canım ilk 3 aya kadar kanama ve cok aşırı şekilde agri olmadığı sürece normal…benim 3.gebeligim stres yapmamaya calis hep olumlu düşün…düşün ki öyle geçsin Allah in izniyle hic bisey olmayacak sağlıkla kucağına alacaksin…ilk hareketlerini hissettiğinde o kadar güzel bi duygu hissedeceksin ki düşünsene içinde bisey hareket ediyor seni duyuyor bunlari düşün 🥺🥺ayy duygulandım son 23 günüm kaldı ayrılacak benden
Zynpasr65 Minarda sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim sana da bana da inşallah benim ilk gebeliğim bana da dua et olur mu 😘🙏