AzraFarah Kızlar evim 1+1, küçük olduğu için oda bakamıyorum,iki kapaklı dolap alsam bebeğin kıyafetleri için nasıl olur, uygun olan yerler var mı, fikirlerinizi bekliyorum
Nurdanb AzraFarah mrb.bizde öyle yaptık uygun olarak ikinci el sitelerinde bulabilirsiniz cok yeni olanlarda var
civcivim0 AzraFarah benim de evim çok küçük o yüzden küçük bir dolap aldım. 2 kapaklı değil 3 kapaklı ama yine belki işinize yarar. 90 cm genişliği, trendyoldan metalia markası. Resim yükleyemedim. Siyah yuvarlak kulpları var
Nutelllaa AzraFarah ben a101 gelmişti geçen sene 250 TL’ye almıştım valla.suan 500 falan olmuştur muhtemelen takip ederseniz
gamzelim1 Nurdanb nerdeyse bebeğimin tüm ihtiyaçlarını ikinci el sitesinden aldım. Yeni ve etiketli. Normal mağazalara gücüm yetmedi. Çok pahalı.
Nurdanb gamzelim1 aynen öyle bebek arabasını bile o şekilde aldık. Kıyafetleri de sezon sonu indirimleri takip ettim kampanya filan öyle aldık hep çok pahalı hersey malesef
Halime90 İdeal mıbılyadan bakın var orda çok uygun fiyatlar eve kadar geliyor kuruyorlar sonra ödeme yapıyorsnz Biz aldık üç kapaklı alttada iki çekmecesi var 1500 fiyat. Daha küçüklerde var uyguna. Katolog atıyorlar bkarsınız . @Nurdanb
AzraFarah Halime90 ne zaman aldınız acaba, fiyatlar çok fazlalaşmis . Biz bugün biraz dolaştık pahalı.
Halime90 AzraFarah biz eve siparş verdik . 1 buçuk ay kadar oluyor geçen gün baktığmda hala aynıydı fiyatlar.
gamzelim1 Nurdanb gerçekten geçim çok zorlaştı. Geçen gün mevsimlik bebek takımı alayım dedim incecik bisey 150 lira diyo. Bu kadar da olmaz ya
Nurdanb gamzelim1 tek bi zıbın 50tl. Ve gitgide artıyor fiyatlar. Gördükçe indirim alıyorum artık bazen iyi denk geliyor. Yılbaşında da olur takip edin hb.da oluyor. Bezleri de 2.si 1tl.olarak stokladim hep şuan var yine hatta. Normal fiyatları alınacak gibi değil zaten cok cabuk büyüyor minnoşlar 🤗😊
Asyabuse Şifonyerde bakabilirsin canım bebek şeyleri küçük olduğu için daha çok katlanıyor bence. Hangisini daha uyguna bulursun bilemiyorum letgo fiyatları şehre göre değişiyor çünkü. Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor bi dönemdeyiz