Betus4554 31 haftalık gebeyim vajina kemiklerim kirilircasina ağrıyo adım atarken bile sızlıyo ağrıyo benim durumumda olan gebe anneler var mı 😥
Ozgex Betus4554 20 haftalığım aynısını yaşıyorum sızlıyor bildiğin dinlenirsem geçer dedim 2 saattir hala ağrıyor
Aselsmoms Betus4554 off bende çok kötüyüm bu durumdan dolayı sağa yatıyorum ağrıyor sola yatıyorum ağrıyor sabahları kalkamıyorum yataktan ağrısından bide çıt sesi geliyor kalktığımda 🥺 yurutmuyor o ağrı bacağımın arasına yastık koyup uyuyorum bazen iyi geliyor ama yine oluyor 🥺
gozdeyagci Betus4554 kötü haber son haftaya kadar ağrıyacak. Benim öyle oldu bebeğin baskısı nedeniyle. Ama telaş edilecek bir durum değil, bebek yine keyfine göre gelmiyor.
Hestiaa Suan aynı agrıdan ve dogum stresınden uyuyamıyorum. Vucut kendını doguma hazırladıgından pelvık kaslar ayrılmaya baslıyormuş, onun agrısı doguma kadar olucak dedı doktorum.Her agrı magnezyumdan falan değil yani.
Betus4554 34 haftalik olduk vajinal yumuşama varmış 1 cmden fazla acılma varmis nst de sancım çıkmadı her ihtimale karşı bebeğe serum verdiler bebeğin beslenmesi için ve kalçadan 2 doz iğne yaptılar bebeğin akciğerleri gelişsin diye şimdi evdeyim çok şükür
sunmomy bende var o ağrı cok yogun bugun doktorum jel verdi kullanmaya başlıyorum ağrıyı keser inşallah ben daha 29 haftalıgım