Semacvkdmr Haftada kasık ağrısıyla geldim nts ye bağladılar ve sancilarim çok yüksekti tansiyonum inip çıkıyordu ama ben hiç bir şey hissetmiyordum 2 cm acilma var demişti bebişim erken gelir ciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar iki doz sonra ertesi gün ben kendimi iyi hissedince imza atıp ciktim dünde 37+2 oldum konturole geldim polikinlige nts ye bağladılar beğenmedi hareketleri yavaş bir şeyler ye yatım saaat sonra tekrar çekil gel dedi aç degildim zaten ama yine yaptım dediğini ilkne göre daha iyiydi ama istediği gibi değildi bende bu bir haftadır bebeğin hareketlerini şiddetli ve sık hissetmiyorum zaten yatisimi verdiler tekraracilmam 3 cm olmuş bebeğin hareketlerine yavaşlıyor ara ara sancimda oluyor sizce doğum olurmu yada sezeŕyana alirlarmi
SerraveAnnesii Semacvkdmr Sağlıkla gelsin 🙏🏻 Ne olacağı hiç belli olmaz bebişler nasıl isterse öyle geliyorlar. 40+5 de normal doğumdan acil sezaryene alındım. Bebeğimin kalp atışları yavaşladığı için genel anesteziyle sezaryen doğum yaptım 8 ay oldu