isimsizzz Ksksks Tatlısu balıkları başta olmak üzere , dip balığı olmayan deniz balıkları da tüketebilirsiniz ,yani somon da yiyebilirsiniz 🤗 konserve balıklar pek önerilmiyor ama çok canınız çekerse abartmadan tadımlık tüketin derim 🌷
dilinkopsunemi-bisus Yenur omega bejj şaka şaka 😂 yiyin tabi sağlıklı sonuçta ton balığı vs yeniyo balık zarar vermez ki
Narinsuu gizemkarla hamsi yenmez mi 🥺 ben bı tiksindim balıktan mecburiyetten yemek için yarın hamsi alıp kupkuru şekilde pişirip yemek düşüncesindeydm hâlbuki. Diğer türlü su beyaz kısımları çiğ gibi midem bulanıyor balıktan artk🤦
gizemkarla Narinsuu tabiki yiyebilirsiniz ama bebege en faydalısı kilo yapan somon yoksa dip balıkları harıc hepsını yıyın
Nurr_22_22 Narinsuu hamsi sardalye palamut yiyebilirsiniz ton baligida yeniyor doktorum palamutun siyah etinin en faydalı besine sahip olduğunu söylemişti
Hlypl Narinsuu ben de normalde çok sevmeme rağmen tavuk ve balık yemek istemiyorum. Düşüncesi bile hoşuma gitmiyor ama haftada 1 balık zorla yemeye çalışıyorum 🥲
Narinsuu Hlypl maslalah ya ben ilk zamanlar üst üste yiyince bı tiksindm bayrağıdır lafını bile ettrmiyrm ama kupkuru edip su beyaz kısımları görünmeden yiyeyim yarn diye niyetlendim inslallah 🤦