Zeynepsnu Ayyy 26. Haftaya geldik hala bi isim bulamadık 😥 Bırakın bulmayı seçeneğimiz bile yok ☹️ Kız isim önerilerine ihtiyacım var 😅
Hurmuz16 Zeynepsnu bi kızım var ismi Asel Mira 2 ciye hamileyim inşallah kız olursa Beyna Duha koyucam 🥰
Sinemozy Zeynepsnu eğer kızımız olsaydı Ravza ya da Lina olacaktı bebişimiz erkek ve isim karar veremiyoruz🌸🙈
kbra19 Zeynepsnu iki kızım var biri Zeynep Masal diğeri Elif Öykü 3. Hamileyim kız olursa ne koyacağımı şimdiden düşünüyorum 😀
Zeynepsnu Sinemozy erkek olsaydı hep hayalimdi huzeyfe ismi 🤭 Sahabe ismi cok severim🙏 kız olunca liva istiyordum ama çevrem soğuttu😅
Zeynepsnu kizannesiyimm Bugün bende bir nil diye düsündüm ama yine kararsızım😅 eşime kalırsa derya, rümeysa, hatice olacak 🤭 güzel ama ağır isimler
Zeynepsnu hopelessMom Ayyy sormayın, ben birde ismin kaderde etkili olduğuna inanıyorum ondan daha da zorlanıyorum😅
Sinemozy Zeynepsnu ah o çevredekiler zaten herşeye bişey bulurlar ağızları durmaz herşey gönlünüzce olsun canım sağlıkla gelsinler İnşallah tüm bebişlerimiz🥰