Kızlar bende son günler burda hep doğum hikayeleri okumaya başladım acaba bizimki nasıl olacak diye hep merak ediyordum gerçekten her doğum kendine özel ne kadar okursanız okuyun yasayacaginiz neyse o oluyor. Bende 2 gün önceydi sabah uyandığımda kanama olmuştu ama nisan olmadığını anladım çünkü regl kanamasından kırmızı renkte doktorumu aradım hemen hastaneye gel bakalım dedi gittim tesalanacak bisiy yok kanaman çok değil değil açıklık 1 cm ama catin çok dar dedi yine de ben beklemek istediğimi söyledim eve geldik sancılarım artmaya başladı ertesi sabah tekrar gittik doktora bebek hiç kanalda değil çatı müsait değil sezeryana karar verdik Bi heyecan bastı tabi aylardır beklediğin an gelmişti. Sonra yatış yapıldı hazırlıklar beni aldılar hemşireler doktorum anestezi hepsi çok iyiydi sürekli bilgi verildi iğneden hiç korkmayın gerçekten acıtmıyor kalmadan yapılan normal.igneler daha çok acıtıyor his yok zaten sadece kartınızın hareket ettirdigini anliyorsunuz cekistirme filan doktorun geldi 10 dk sonra meleğimin ağlama sesi sonra karşımda temizlediler giydirdiler bol bol nescafe içtim sade olandan çok iyi geldi gaz çıkarmada bol bol yürüdüm eve geldiğimde durmadim ayaktaydim hareket iyi geliyor gerçekten şükür iyiyim Allah herkese hayır kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🥰