Yisenturk Doğuma son 4 gün kaldı gösteriyor , ama gelen giden yok ne olcak bilmiyorum açılmam da var sancım da oluyor ama uğrayıp gidiyor sancılar ne olcak bilmiyorum çok da korkuyorum açıkcası normal doğum dedi doktor ama bakalım ne olcak
Tinkerbell_0423 Yisenturk Allah kolaylıkla doğurup sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ bizimde son 15 🦋
Merveeeeeee97 Yisenturk benimde son 4 gösteriyor uygulama 🤭 ne sancı ne açılma hiç bir belirti yok keyfi yerinde anladığımız kadarıyla 😜
BusraDsmirsoy Benimde son 4 hafif bir şekilde kasık ağrılarım başladı belime daha vurmuyor o kadar ama ara ara ayakta olsun otururken osun sanki kafasını çıkarmaya çalışıyor gibi hissediyorum 2 gündür kanala dayanmış olabilir belkide ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim ☺️ normal doğum istiyorum ( iki tür doğumdandan çok korkmama rağmen 😂 ) 41e kadar normalmiş beklemek sancıları korkmayın o yüzden düzenli egzersizlerinize devam edin onun faydası oluyormuş sancılar olurken eşinizle ilişkiye girmek kanalın açılmasını sağlıyormuş yapabilirseniz bunu önerdiler bana sancım gelir doğum yapmaya hazır olursam denemek istiyorum 😅 birde meryem ana otu tüketiyorum günde bir bardak doğuma giderkende biri benim için okuyup suya koyacak. Allah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar versin inşallah ❤️