Kiwi12 Anne-adayi2 malesef bişey yapamadım bnde 3 ay devam etti daha sonra kendiliğinden durdu 3 ayı doldurunca şuan 17+5
Dilaraaaaaa1 11+5 olduk 👼🏻🧸❤️ bulantı bende de varya bi 2 gün prilam bulantı ilacını içmiyim deniyim kendimi dedim hayla devam bulantı ne zaman bitcek bilmiyorum kızlarrrrr
ilaydaaltann_ 20+2 olduk. Mide bulantılarıma ilaç vermişti doktorum o baya rahatlatmıştı beni. Şu sıralar ağırlaştığımı hissediyorum. Çok çabuk yoruluyorum ve sürekli tekmelere marus kalıyorum 😅 . Insallah hepimiz sağ salim sağlıklıca kucağımıza alırız..
Makarnaasigi Anne-adayi2 10+6’yız🍓❤️İştahsızlık ve bulantı müthiş derecede var🥹Sadece patates yiyoruz😂
Narinsuu Anne-adayi2 Anne-adayi2 10+6🍓 kasik bel ağrısı dışında görünürde problemim yok ama benm sorunlar içerde ne yazıkki, olsun buna da şükür Allah sağlıcakla doğrmayi nasip etsin herkese
Makarnaasigi Hanife12_ Ya annem bana küçük patatesler vermişti onları kabuğunu soymadan sadece ortadan ikiye bölüyorum sıra sıra tepsiye koyuyorum kabullu yeri alta gelecek.Fircayla uzerlerine yag suruyorum hafif tuz serpiyorum firina veriyorum.Baska hicbirsey yemiyorum ac ac dolanıyorum 🥹Buyuk patatesler oluncada ortadan ikiye bölüyorum kalın geldigi icin tekrar onları ikiye bölüyorum ☺️
dilos011 Anne-adayi2 10+4 ara ara bas ağrısı ve karin ağrım var başka biseyim yok çok şükür folik asitim bitti alıp tekrar kullanayım mı sizce bir paket bitirdim henüz