cansualisa Mustela mı lansıhon mu sizce? Kızımda kullanmıştım lansıhonnn fakat ne alemde olduğumu hatırlamıyorum yaradı mı yaramadı mı diye hatırlayamıyorum tecrübeli anneler yardım?
Tgcccc cansualisa her seyden cok gumus kapak diyorlar.Hatta dogumdan once de biraz tutulmalıymıs goguste
Prensesmelek cansualisa cuma gunu doğumum bı haftadır suruyorm onlem amaclı catlama vs olmadı ama cevremde kullananların tavsıyesı uzerıne🥰
angela4 cansualisa mustela aldım açıkcası işe yaramadı zeytinyağı önerenler oldu ben işe yaramaz zannetmiştim ama denedim sahiden de geçti düzenli sürdüm
Lizbonn cansualisa lansinoh kullanmıstım 3 sene önce ama bence yaramamıstı ilk 1 hafta yara olmuştu😅 o da bence ilk hamileliktr gögüs ucu sıkıntı 2. De olcagını sanmıyorum
Eylulmom_ cansualisa ben lansinoh kullandım canım hiç yara olmadı diyemem ama en az badire ile atlattım şükür ve kısa sürdü yaralarım 1 haftaya toparlamıştım komple
gkbyza cansualisa lansinoh kullanıyorum çok geç kaldım ama iyi geliyordu bi de göğüs kalkanı aldım uçları değmeyince daha çabuk iyileşiyor illa gümüş kapak olmasına gerek yok benimkiler avent muadili mycey marka kalkan, bu ikisi çok iyi geldi bana