Sevmek Ilk Testi 10 Kasımda yapmistim kuruma falan Hicbisey cikmadi bugunki testte saatler sonra cizgi Cikti kuruma mi bilmiyorum hamileligini böyle öğrenen var mı Floya Göre 4 Takvimim uygulamasına Göre 7 gun var adete
umudum321 Sevmek adete 7gun var testte çıkması erken ama çizgide bazir gorunuyo bilemedim biraz daha bekleyin derim
-Bal123- Sevmek ilk beş dakika doğru sonuç veriyo canım ondan sonraki oluşan çizgiler kuruma çizgisi oluyo. Rabbim nasip etsin inşallah ❤️
Sevmek umudum321 Ilk kimyasal hamileligimdede böyle olmustu 8 Gun önceden çok aşırı silik ve aynı böyle saatler sonra çıkmıştı bundada öylemi oldu diye düşünüyorum hayırlısı olur inşallah herseyin bekleyeyim kasik ağrımda var bel ağrımda gelip gidiyor
Sevmek -Bal123- kimyasalda böyle olmustu canim ondada aynı bole olmustu adetten Once. saatler sonra çıkmıştı fotoğraftaki gibi bakalim bekliycem hayırlısıyla
Sevmek -Bal123- Saol canim teşekkür ederim bisey sorabilir miyim galiba hamilesin belirtilerin nasıldı hamileliğin ilk öğrenmeden önce
-Bal123- Sevmek adetim gecikti mide yanmam çoktu bulantım vardı kasık ağrılarım vardı bu ikinci gebeliğim ama ilkinde sadece gecikmeyle anlamıştım
33begum Adetim de de düzensizlik var zaten hepsi birbirine karışıyor erken gebelik testiyle öğrendim bende en son dr kese görünüyor kalp atışı için gel dedi
33begum Kalp atışı kaçıncı hafta da duyuldu benimde hesabıma göre 7. Haftaya giriyorum ama emin de değilim pek düzensizlik vardı