Aleynaduruu Kızlar merhaba 34 haftalık hamileyim 3 gecedir neredeyse sabaha kadar bebeğim karnımda hıçkırıyor sürekli. Uyutmuyor. Yatağa yattığım anda hıçkırık başlıyor. Hıçkırığıyla beni sallıyor resmen. Bu normal mi uzun süre de geçmiyor hıçkırığı. Bi ara uyuyakalıyorum sonra örneğin lavaboya uyandığımda uyucağım zaman tekrar hıçkırıyor yatınca
Ilkesmomy Aleynaduruu bende 34 üm benimki de hıçkiriyo hepp sebebini bilmiyorum ama sanirim kuvvetli yedikten sonra oluyoo
Aleynaduruu Ilkesmomy ay bilmiyorum valla ama kalkıyorum geziniyorum yok yine aynı şimdiden uykusuzluk zamanları başladı 😔
Yagmur981 Bende 34 haftaligim benim bebeğimde çok hickiriyor gece gündüz fark etmiyor diyaframlari gucleniyormus doğumdan sonra kendi kendilerine nefes alabilmeleri için hickirmalari faydaliymis
Aleynaduruu Yagmur981 bende korktum acaba anormal bişey mi diye sağlıklı olsunlarda o zaman gerisi çok önemli değil ya 🫶
Aleynaduruu Cns_yldz13 yani neredeyse hiç durmadan düzenli tempoda belli bir yerde aynı yere tekme atarmış gibi oluyo
Baharvarol Bende 36+3 üm haftalardır çekiyorum o hickirigi, her gün gunde bir kac kez hıçkırıyor. Büyüyorlar disariya hazirlik yapiyorlar onlar için faydali bir şey endişeye gerek yok bence keyfini cikaralım sonra özleriz diye düşünüyorum 🥰